čtvrtek 26. prosince 2019

Stravovací systém kredit

Antrag Einfach Online Stellen. Kredit mit Sofortzusage bekommen. Nur Stunden bis zur Auszahlung. Jederzeit gebührenfrei vorzeitig rückzahlbar. Stravovací informační systém KREDIT zabezpečuje automatizované objednávání a výdej jídel, prodej jídel, zboží a služeb.


Nahrazuje doteď používaný předprodej papírových stravenek anebo starší automatizované systémy v jídelnách. Nahrádza doteraz používaný predpredaj papierových stravných lístkov alebo staršie automatizované systémy v jedálňach. Umožňuje objednávky přes web i mobilní telefon. Pacientské objednávání přenosem z NIS. Systém sociálního kreditu (čínsky 社會信用體系) je připravovaný státní systém hodnocení obyvatel Čínské lidové republiky na základě různých aspektů jejich ekonomického a společenského chování (společenské důvěryhodnosti), na jehož základě se bude jednotlivým občanům poskytovat různá úroveň přístupu k veřejným službám.


Universal Credit is a payment to help with your living costs. It’s paid monthly - or twice a month for some people in Scotland. You may be able to get it if you’re on a low income or out of work. Informa ční automatizovaný systém pro pot řeby ve řejného stravování KREDIT Příloha č. Vďaka čipu vložnému v preukaze je možné využívať ho aj ako stravovací preukaz.


Podmienkou je, že študent si aktivuje elektronickú peňaženku v pokladni stravovacieho zariadenia, alebo v „tankomate“. Je ideálnou voľbou pre firmy, ktoré poskytujú svojim zamestnancom možnosť stravovania vo firemnej jedálni alebo majú k dispozícii výdajové miesto na stravu. Na STU študuje ročne takmer 12-tisíc domácich a zahraničných štu- dentov na troch stupňoch štú- dia.


Okrem bakalárskych, inžinierskych a doktorand- ských študijných programov ponúka univerzita MBA štúdium, celoživotné vzdelá- vanie a univerzitu tretieho veku. Pracovať je moţné s ľubovoľným počtom druhov a typov jedál, ktoré môţu byť objednávané na ľubovoľný čas dopredu. Na základe dlhoročných skúseností bol vyvinutý softvérpre spracovanie stravy ktorý je súčasťou programu AttendanceProW pracujúcom s databázou MYSQL.


Celý systém je založený na spolupráci RFID bezkontaktných kariet. Se stravovacím systémem Vám chceme nabídnout kvalitní řešení výdeje a objednávání stravy. Při vývoji byl kladen maximální důraz na příjemnou obsluhu a pohodlí uživatele.


Systém stravy je velmi přehledný a pro zaměstnance či studenty vyhovující. Strávníci se stravují prostřednictvím svého stravovacího účtu, ke kterému je přiřazena jejich aktivní karta. Kartou se strávník identifikuje v menze. Důležitým rysem systému je princip plné odpovědnosti strávníka za objednávky.


Strávník odpovídá i za stav svého účtu (dostatečný kredit ), který je podmínkou pro možnost objednávání a tím i odběru stravy. Stravovací systém je založený na identifikaci strávníka pomocí bezkontaktního čipu. Základné informácie pre stravníkov. Modul STRAVA je súčasťou dochádzkového systému AMS, ktorý umožňuje objednávanie a výdaj stravy.


Vrámci neho máte možnosť flexibilného nastavenia stravovacieho systému. Pracovat lze s libovolným počtem druhů a typů jídel, která mohou být objednávána na libovolnou dobu dopředu. Konkrétní provozní vlastnosti. Univerzita poskytuje stravovacie služby študentom, zamestnancom a externým záujemcom prostredníctvom Univerzitnej jedálne.


Pre študentov UKF je potrebné si najprv dobiť kredit na stravovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения