pondělí 2. prosince 2019

Spz se jménem na kočárek

ANDÍLEK, ČERTÍK … Rozměry. Ve větších velikostech pro automobil, v menší formě pro kola v kolárně, nebo kočárek v kočárkárně. SPZ na kočárek se jménem - textem na přání.


SPZ (cedulka) je vyrobená na plastové podložce. Použití: na kočárek , na postýlku, na koloběžku a na vozík za kola pro děti, atd. Materiál: stříbrný hliníkový plech v broušené úpravě, nebo barva bílá povrch hladký, lakovaná vrstva pro sublimační potisk.

Jmenovka na kočárek je super dárek na kočárek. Jméno si prosím zadejte do poznámky u produktu. Poznávací značka na kočárek může být připnuta rychlosvorkami nebo si značky se jménem dítěte můžete objednat s kovovými. Možností volby vlastní barevné kombinace. SPZ jsou vtipné , roztomilé a barevné.


Vyrobeny jsou ve vysoké kvalitě z tvarovaného plechu s vytlačovanými písmeny. Balení obsahuje stahovací pásky a pro přilepení oboustranně lepící kolečkavše potřebné k uchycení mini SPZ. Značka se jménem je používána jako označení na kočárek , kolo, odrážedlo, elektrická autíčka.

K dispozici na výběr v rozměru od 1× mm, až po velké provedení jako je originální značka ve velikosti 5× 1mm, které je populární za oknem nákladního auta nebo. Imitace registrační značky auta se jménem Gejza. RZ ( SPZ ) v zmenšené formě na kočárek a kolo, imitace ve velikosti jako reálné značky i rámeček s vlastním potiskem. Dejte ostatním řidičům jasně najevo, s kým mají na silnici tu čest.


SPZ se jménem a fotografií dítěte. Vaším jménem , přezdívkou nebo textem na přání za sklo do auta, na kočárek nebo kam chcete. Tyto hotové texty jsou za 89kč za kus. Případně mohou být velké jako klasické spz za 149kč. Moje kamarádka jí má a musím říci, že to vypadá nádherně.


V případě, že toužíte po originalitě, tak pořiďte svému děťátku SZP na kočárek , tříkolku nebo na dveře do pokoje. SPZ může být se jménem nebo třeba s textem, který si vymyslíte, něco jako miláček, zlatíčko, andílek, prostě cokoliv. SPZ je vyrobená na plastové podložce. Nenahrazuje oficiální SPZ. Písmo či číslice se mohou od oficiálních SPZ lišit!


Vyrobeno ze slitin lehkých kovů, s logem EU - CZ, podklad všech registračních značek je reflexního provedení. S láskou vyrobený řetěz na kočárek se jménem miminka. Výrazné barvy, rolnička, kroužky přitahují pozornost a podporují duševní a motorický vývoj dítěte. Oživí nejen Váš kočárek , zaujme ležící miminko a.

V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme. Za čelní sklo každého truckera neodmyslitelně patří originální SPZ truck cedulka. Darujte originální jmenovku s vlastním návrhem a věnováním.


Fantazii se meze nekladou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения