úterý 17. prosince 2019

Půjčovna chlazení na pivo ostrava

Pronájem a zapůjčení pivního chlazení. Pak jste na správném místě ! Zajišťujeme půjčování, pronájem chlazení na pivo zn. Ke každému chlazení dodáme potřebný narážeč, dle typu pivovaru. Kontakty PIVNÍ- CHLAZENÍ.


CZ - prodej výčepního zařízení LINDR. Jsme smluvní prodejce firmy LINDR. Zkušenost, kvalita, rychlá reakce. Půjčovna výčepních zařízení. Rezervace a ověření dostupnosti.


Odměňujeme stálé zákazníky. Výpůjčka až na den ZDARMA. Sanitace a desinfekce provádíme po každé výpůjčce. Nabízíme prodej a pronájem kompletního výčepního zařízení pro správné čepování. V současnosti již není výčepní zařízení výhradou pouze hospo ale i na firemních či soukromých akcích jistě oceníte tu nejlepší chuť piva.


Jedinou vyjímku tvoří zapůjčení pouze samostatného chlazení bez odběru piva, kdy cena činí za PYGMY20K 40- a za PYGMY40K 70-. Jiří Moravec - vše pro chlazení vašich nápojů! Chlazení na pivo , pípa na pivo. Upřesněte si, zda je dané výčepní zařízení nebo párty pípa na pivo skladem, v jakém čase a dni je pro vás nejlepší chlazení na pivo vyzvednout či vrátit a jaké je potřeba ke chlazení piva příslušenství. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den.


Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku již po 2-minut od zapnutí výčepního zařízení. Kompletní konstrukce pivního chlazení i šnek jsou zhotoveny z nerezové oceli. Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto pivního chladiče.


Nejmenší pivní chladič v daném výkonu. Díky tomu lze toto vodní stolové chlazení doporučit pro větší akce i jiné než soukromé. Orosené pivo mimochodem natočíte hostům za 2–hodiny po zapnutí přístroje. Moderní kompresorová chladící jednotka využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Využijte naši půjčovnu.


Potřebujete gastronomické vybavení, ale nemá smysl ho kvůli jedné akci kupovat? Půjčujeme vybavení na menší narozeninové nebo firemní oslavy ale i na rauty, svatby či velké koncerty. Počet zařízení stále rozšiřujeme. Ideální pro každého s minimálními znalostmi.


Jedná se o velmi důležitý parametr, který určuje, kolik litrů piva je schopno zařízení uchladit. Podle toho rozlišujeme domácí a profesionální použití. Domácí chlazení piva a grilovačky doplňte přístrojem, který má výkon až l za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения