středa 11. prosince 2019

Tesneni pod hlavou felicie

Zdar Šoumeni, dnes uvidíte, jak vyměnit těsnění pod hlavou u Felicie 3MPI. Možná to někomu poslouží jako návod a pomůže to. Budu rád za KOMENT, LIKE A ODBĚR. Po výměně chladiče jsem za měsíc dolil cca 1l vody,evidentně se někde ztrácí,spoje suché.


Na víčku emulze,spíše jezdím po městě.

Jak dlouho by mělo vydržet těsnění pod hlavou? Jen doplním, že u metody A je potřeba těch 20Nm projít šrouby aspoň nadvakrát, hlava si sedne a první šroub už 20Nm dávno nemá. A nezapomeňte na matice pod svíčkama, které mají samozřejmě menší utahovací moment. A protože jde o specificky konstruovaný agregát, vyžaduje také výměna těsnění pod hlavou specialistu.


Rover třeba předepisoval při výměně použití nových šroubů hlavy válců (v tomto případě vlastně celého motoru). Výměna těsnění pod hlavou válce Vše o vozech Škoda. Felicie se svým malým okruhem má tendence se po zastavení přehřívat.

Mám problémy a možné je to že spolu souvisí. Problém Nový chladič, nové čídlo termostatu, nové čídlo teploty na chladiči a poté i výměna termostatu a auto mi začne vařit na 110C a víš nedávno to vyvařilo a spadlo teď už to je pořád nahoře nevím jak dál ale voda v nádobě uniká a zabarvuje se. Když se dělá jakékoliv sundání hlavy a dání nového těsnění je potřeba dát vždy hlavu na srovnání a na přetlakování. Takže nové a jedině nové.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vyberte si z naší kompletní nabídky originálních náhradních dílů a náhradních dílů od druhovýrobců, náhradní díly skladem odesíláme do 2-pracovních dnů. Výměna silentbloku motoru a reakce převodovky, palce a víčka rozdělovače, svíček, motorového a převodového oleje. Těsnění pod hlavou Felicie.


Z chladiacej sústavy sa strácala chladiaca kvapalina. Nikde nič pod autom netieklo takže som to vylúčil. Postupujeme asi nasledovne: 1. Vypustíme chladiacu kvapalinu, odpojíme spodnú hadicu.


Demontujeme kryt motora, odpojíme akumulátor, hadice a káble pripojené k hlave a saniu, alebo škrtiacej klapke (klapka, sacie aj výfukové potrubie zostávajú na hlave). V takovém případě může být příčinou poškozené těsnění pod hlavou. Zdar lidi, nevíte někdo kolik by stála výměna těsnění pod hlavou a výměna.

Jinak cena 10tis je opravdu hodně. V servisu měnili těsnění pod hlavou , ale auto od té doby zase tlakovalo do vody a přehřívalo se. Muselo se to vyměnit znova. Hlava se musí před opětovnou montáží srovnat (což snad ví v každém servisu) a doporučuji použít těsnění elring, victor reinz, nebo.


Sundáme kryt motoru, odpojíme akumulátor, hadice a kabely připojené k hlavě, k sání, nebo škrtící klapce (klapka, sací i výfukové potrubí zůstávají na hlavě). Tesneni pod hlavu motoru pro SKODA modely aut v top kvalité. Termostat, Chladič, Alternátor, Štartér, Tesnenie pod hlavou , Tlmič, Ložiská prednej. K tomu tesneni pod hlavou , nasi to ted taky resili, bylo to, myslim, za trojku.


U některých jednotek totiž hrozí prasknutí těsnění pod hlavou či samotné hlavy motoru, jdou-li z extrému do extrému (prudké zahřívání či ochlazení). Stejně tak v expanzní nádobce nemají co. Jak funguje těsnění u hydraulického válce?


Na autě go motoru nový chladič,klinovy řemen, vodni pumpa,svíčky,olej,filtry komplet,rozvody,vzpery kufru,blikace, tesneni pod hlavou ,baterka,tlumice vše doložim fakturou,auto má alu se zimním pneu 6. Ja hovorim o cene za pracu za demontaz a montaz hlavy. Skoda fabia - praskly tesneni pod hlavou. Zdravím,prodám felicii 1. MPI 8V vymena tesnenia pod hlavou.


Oprava rozvodů a výměna těsnění pod hlavou. Kč) a pumpu (cca 7Kč), těsnění ( cenu nevím teď) a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения