pondělí 9. prosince 2019

Stroj na trdelnik na prodej

Stroje - Trdelnik bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Polská výroba a prodej strojů na pečení trdelníku. Staročeský trdelník, receptura pocházející z Madarska, dávněji však spíše z Rumunska, MEXIKO. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. PRODAM STROJ NA TRDELNIK – DREVENE UHLI (). Popis: Na zakázku vyrobíme pec na trdelníky. K peci je příslušenství-válečky na trdelníky,stojany,pomocný.


V našej ponuke nájdete elektrické verzia pre. Motor plně funkční a zcela bezproblemovy je na 12V. Prodám stroj na výrobu trdelníků.


Reklamní poutače - vafle 6ks Vaflovač - ks Lednice s mrazákem Regál na zásoby - 2ks Kabely polystyrenový chladící box - ks elementy do chladící. Plne fubkcni, jiz odpojeny demontovany. Mozno zaslat video stroje. Naší hlavní činností je nákup a prodej použitých obráběcích strojů. Zajišťujeme dopravu vlastním kamionem, manipulaci, montáže a demontáže strojů.


Vždy podle Vašich představ. Nabízíme stovky strojů dobré kvality za rozumnou cenu. Na Vaše dotazy zodpovíme do hodin. Těšíme se na spolupráci s vámi.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stroj na zmrzlinu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. To, že prodáváme stroje , neznamená, že jimi jsme! Potřebujete strojní a průmyslové vybavení pro vaši firmu či dílnu?


Na prodejním trhu můžete využít pestrou nabídku zcela nových strojů na prodej , ale můžete si také vybrat stejnou kvalitu za příjemné ceny, které vám umožní prodej strojů z druhé ruky. Snadná montáž Hnědá plachta 5x Smrkové dřevo Nátěr proti větru a dešti Celá ČR Platba v hotovosti i na splátky. Prakticky každý rok je pořádána vojenská burza, na které je možné zakoupit nejen technické stroje , ale i například zbraně, které byly nahrazeny v armádě těmi lepšími.


Na armádních burzách se tak pravidelně prodá i několik stovek vojenského vybavení a to jak toho funkčního, tak i toho zcela nepoužitelného. Nakupte či prodejte použité stroje na pražení kávy a další stroje určené k produkci kávy. Využijte našich výhodných služeb a usnadněte si vyřízení celého obchodního procesu. Stánek přihlášen k provozu, na číslech.


Vybavení v ceně: chlaďící zařízení, nářezový stroj , mytí teplá studená, osvětlení,a mnoho jiného. Vyklápění okenic ze tří stran.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения