pondělí 16. prosince 2019

Přepravní šrouby pračka electrolux

Při stěhování vaší pračky je nutné zajistit buben, aby nedošlo k poškození vni. Před měsícem jsme koupili pračku Elektrolux s horním plněním. Již při prvním ždímáním se pračka roztočila s šíleným zvukem téměř po celé koupelně. V současné době děláme všechno možné, aby se zklidnila - pomocí vodováhy jsme ji postavili do absolutní roviny, prádlo, které do ní vkládám, nejprve zvážím.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Choosing a Backup Generator Plus LEGAL House Connection Options - Transfer Switch and More - Duration: 12:39. Tím je vana pevně spojena se skeletem. Při demontáži povolte napřed šrouby blíže ke středu vzpěry, tím uvolníte buben a potom odmontujte celou vzpěru. Na středních šroubech bývají distanční. V případě, že šrouby nejsou odstraněny, mohou způsobit silné vibrace, hluk a poruchu spotřebiče (tím dojte ke ztrátě záruky).


Na spotřebič se nevztahuje záruka při poruše způsobené jakýmkoli vnějším fak-torem. Celý popis a technické para. Technologie SensiCare v pračkách Electrolux PerfectCare 6upraví pro každou várku prádla automaticky čas, spotřebu vody i elektrické energie. Zjistit více o Electrolux EW6F528WVC pračka s předním plněním.


Bude-li se spotřebič v budoucnu přesouvat, pomocí těchto šroubů se musí zajistit buben, aby nedošlo k poškození vnitřních součástí. Přepravní šrouby uchovejte na bezpečném místě. Rada ostatním - před použitím pračky je nutné vyšroubovat vzadu přepravní šrouby i se třemi červenými plastovými podložkami, po horní velké dlouhé podložce zůstane díra - ta se zadělá bílou krytkou, je součástí v balení.


Celkově je pračka kvalitní, dobrá značka, výrobky vydrží dlouhou dobu. ELECTROLUX (podrobnosti naleznete v kapitole „Příslušenství - Spojovací sada“). Při opětovném stěhování spotřebiče je nutné zajistit buben. Při přemisťování spotřebiče buďte vždy opatrní, protože je těžký. Poškozený spotřebič neinstalujte ani nepoužívejte.


Za účelem instalace spotřebiče ve stejné výšce jako sousedící kusy nábytku uřízněte tyto plastové části. Vždy noste ochranné rukavice. PŘÍVOD VODY VYPOUŠTĚNÍ Na vypouštěcí hadici nasaďte oblouk ve tvaru U. Tuto sestavu umístěte v místě připojení na. Dveře pračky v kompletní sestavě pro snadnou instalaci.


Sestava obsahuje: -mechanismus rukojeti -plechové víko -vnitřní plastová část v. Před používáním spotřebiče, je nutné odstranit přepravní šrouby ze zadní strany spotřebiče. Při odstraňování přepravních šroubů proveďte následující kroky: 1. Pomocí klíče uvolněte 4. Moderní pračky před odstřeďováním pohybují bubnem náhodně sem a tam a odstřeďují, až když je prádlo rozložené. Když jsem si pračku kupovala volila jsem mezi dvěma,touto a Indesit. Ale dnes jsem moc ráda že jsem si vybrala právě Electrolux. Při praní je velmi tichá,prádlo je krásně vyprané,i při odstřeďování je tichoučká.


Prostě za tuto cenu super kvalita. Jak odstranit přepravní šrouby ? Proto před prvním spuštěním prádla je třeba je odšroubovat. To není méně důležité než správná instalace tohoto typu domácích spotřebičů a jeho pečlivé ovládání. Podlaha, na níž má být spotřebič umístěn, musí být plochá, stabilní, žáruvzdorná a čistá. Doporučujeme uschovat si všechny ochranné přepravní prvky, abyste je mohli použít při případné další dopravě spotřebiče.


Máte pocit, že vaše pračka vibruje a pere příliš nahlas ? Nebojte, preciznější instalace tento problém často vyřeší. Zde jsou možné příčiny vibrací: Nebyly odmontovány přepravní šrouby. Místo, kde se pračka nachází je nevhodné. Nožičky nejsou správně nastaveny.


Pračka zatím pere dobře a čistě, odpovídá mým pořadavkům na pračku. Peru teprve týden, takže na hodnocení je ještě brzy. V návodu je málo zdůrazněno, že je třeba vyndat z pračky přepravní šrouby !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения