středa 4. prosince 2019

Prodám regály do prodejny

Register online now to do wnload the current version of AFGROW for your business. Our Damage Tolerance Analysis (DTA) software predicts the life of metallic structures. Celkem mám asi modulů tj. Regály jsou oboustranné, různé možnosti sestavení. Vitríny jsou prosklené s pěti policema z kaleného skla a všechny osvětlené a zamykací dvířka i skřině,pulty jsou prosklené se šuplíky.


Vše vyrobeno z hliníkového ovál. Náš široký sortiment nabízí regály do obchodu, regálové systémy, skladové regály nebo pulty do prodejny. Vhodné do skladu, sklepa či garáže. Jedná se o kvalitnější regály než v Obi, Kaufland.


Bezšroubová montáž - nosníky se zasunou do stojen, poklepem dorazí díly do kón. Regálový systém U profil s policemi 8xš. Dráťený program 5ks, zkušební kabinka. Otočné pódium - kruhové bílé.


Délka jednoho modulu 125cm. Výška jednostranného regálu je 200cm. Vincenc Josef Rott založil r. Praze na Malém Náměstí čp prodejnu železářského a kuchyňského zboží. Nástěnné regály , vhodné do obchodu. Regaly jsou v pěkném stavu.


Výrobce Germany, 1- 240V, 50. Inzeráty regál v kategorii Obchod na Sbazar. Zcela nové, led osvětlené.


Prodejní prosklený pult d. Stoly je možné doplnit pracovními židlemi, které máme také v nabídce. Podívejte se na naše další nabídky. Masivní kovové provedení. Police, regály , vitríny, pulty do obchodu a prodejny.


Motor běží hezky, chytá ihned. Cena 2Kč bez DPH za 1ks. Nebo zadejte inzerát zdarma a. Vybavení prodejny , obchodu – pult, regály , sítě, koš. Desky na stěnu 2x V 123cm, délka 220cm.


Přidám kompletní vybavení obchodu stendry ke zdi i do prostoru, pult. Great for seo boost, more traffic, more sales. and GMB embed allowed ! Get Featured on ABC, CNBC, CBS, NBC. Nosníky ocel,police drevo. Odnimatelne policky k tomu kusu.


Zavieame prodejnu k 30. Naše regály spolu dohromady tvoří univerzální stavebnicový systém, který můžete rozšířit o prodejní pulty, regály pro zeleninu, pečivo a další varianty dle konkrétního sortimentu vybavení vašeho obchodu nebo prodejny. Celý systém funguje jako stavebnice s jednoduchou montáží, přestavbou a variabilitou. Rozměry na požádání zašlu. Pro více informací volejte na tel.


Dále 5ks figurín na panské. Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Nabízíme profesionální regály a regálové systémy na pobočkách Zlín,. Potřebujete ukládací regály s policemi k vystavování nabízeného zboží v prodejnách? Tyto skladové regály se hodí například do skladů, nebo regály na šanony do.


Materiál lamino třešeň 18mm, ABS hrany. Ceny od 30- do 50-Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения