úterý 3. prosince 2019

Tyčový vysavač eta

Kvalitní HEPA filtr, kontrolní LED diody, akumulátor 1V NiMH a provoz až minut. Mistrovským dílem jsou tyčové vysavače s mopem, které v jednom kroku vysávají, vytírají i suší, jako to umí třeba model ETA AquaMaster. Mezi opravdovými mistry rychlého a efektivního úklidu pak vyniká tyčový vysavač ETA Moneto AquaPlus, se kterým získáte hned tři šikovné úklidové pomocníky v jednom. Vložením do dokovacej stanice potom jednoducho vyriešite jeho uloženie a nabíjanie. Medzi najľahších a najtichších z nich patrí výkonný aku vysávač ETA Supersonic.


Tyčový vysavač eta

Zvládne totiž podlahy v jednom kroku vysát, vytřít a vysušit. Díky Li-ion baterii se můžete rozloučit s otravným taháním kabelů. ETA Milio tyčový a ruční vysavač 2vs LI-ION akumulátorem pro snadné bezdrátové vysávání. Hledáte léty prověřenou kvalitu, která z módy jen tak nevyjde?


Pak jsou pro vás sáčkové vysavače ETA tou správnou volbou. Příkon neurčuje kvalitu vysávání a výkon spotřebiče, ale informuje o jeho spotřebě. Při výběru proto vybírejte tyčový vysavač s co nejmenšími hodnotami příkonu, abyste snížili spotřebu energie. Tyčový vysavač vybírejte s nízkým příkonem. Akumulátor V, provoz až min.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Drobný vliv na výběr vysavače mají i funkce a vybavení, kterým vysavač disponuje.


Bezsáčkový přístroj je se sběrnou nádobou litrů a výdrží minut na jedno nabití (doba nabíjení je hodin), vhodný pro menší plochy a tvrdé povrchy. Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou.


Tyčový vysavač eta

Veškeré informace o produktu. Je vybaven digitálním motorem, který je malý, lehký, tichý a výkonnější. Pri vysávaní s ním sa nemusíte príliš ohýbať a skladovanie je vďaka jeho zvislému tvaru tiež jednoduchšie.


Poradíme vám, aký tyčový vysávač si vybrať, aké parametre si pri výbere všímať, a ktoré jeho funkcie by mohli byť pre vás. ETA AQUALIO tyčový vysavač s vodní filtrací - Duration: 1:30. ETA Twiga ponúka spôsoby svojho využitia. Prvým z nich je klasickej použitie tyčového vysávača. Vďaka jeho veľkosti je manipulácia a ním pohodlnejšie a rýchlejšie.


Tyčový vysavač eta

Chcete tyčový vysavač levně? Výsad má ale daný model mnohem víc. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Zároveň je vybaven rotačním kartáčem pro úklid parket a dalších tvrdých podlah. Praktické LED diódy pre osvetlenie vysávanej plochy oceníte predovšetkým v rohoch alebo v tmavých miestach.


Svetelná signalizácia vás bude informovať o prevádzke či nabíjaní aku vysávača ETA. Vďaka 18V akumulátoru NiMH budete vysávať bez prívodného kábla. Použít ho lze jak na klasické vysávání větších ploch, tak na vysávání vyšších a hůře dostupných míst, jako jsou parapety, štěrbiny, sedačky nebo interiér aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения