čtvrtek 5. prosince 2019

Restaurace varna olomouc

Pořádáme taneční večery s kapelou. Olomouc is miles from the accommodation. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Rádi Vám nabídneme i naše cateringové služby, které jsou vždy připraveny dle individuálního přání zákazníka.

Od malých skupin osob až po zajištění kompletních služeb pro velké společnosti. Reference námi pořádaných akcí jsou Vám k dispozici po osobní domluvě. Neváhejte nás kontaktovat se.


O víkendu párty propojená s diskotékou Varna. Vážení hosté a přátelé dobrého piva a jídla, dovolte nám, abychom vám představit pivní restauraci Varna ! Nejoblíbenější taneční klub a restaurace široko daleko. Greater advertising in cooperation with the agency CzechTourism certainly helped.


Miniprůvodce Tajná Evropa představuje turistům padesátku míst z různých koutů Evropy.

Hlavní náměstí patří mezi nejvíce okouzlující v zemi, obklopeno historickými budovami a ozdobeno Sloupem Nejsvětější Trojice pod. Pokoje a apartmá mají posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, psací stůl, rychlovarnou konvici a vlastní koupelnu se sprchou a bezplatnými toaletními potřebami. Penzion Zámeček - Varna Další informace. Nechte se okouzlit příjemným prostředím bývalého pivovaru, který vás nadchne svou krásou i historií.


Přímo v prostorách pivovaru se můžete občerstvit či ubytovat, k dispozici je také letní zahrádka s dětským koutkem. Jídelní a nápojový lístek s cenami v podniku Varna. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment.


Restaurace ve Velké Bystřici. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of t. Vám prostřednictvím usměvavého personálu přinášíme NOVÝ JÍDELNÍ LÍSTEK orientovaný na staročeskou kuchyni, steaky na lávovém grilu a hamburgery nebo se můžete stavit na POLEDNÍ MENU, které pro Vás na každý den pečlivě. A propos, práci šikovných rukou za výčepem U Mořice předvádějí mj. Přes den se starají o provoz restaurace , aby odpoledne a večer zastaly chlapskou práci za výčepními kohouty – provozní Hana Löfferová a Ivana Lorencová. O pozornost si ale říkají i další prvky „výzdoby“ – hlavním magnetem jsou pivní.


Lidé se k nám sjíždění za zábavou, odpočinkem a dobrým jídlem. Můžete navštívit restauraci s denním. Informace o nás Historie pivovaru Napsali jste o nás.

Price is a little higher but than the atmosphere has changed the mind because in the outside is beautiful and romantic feel under the trees. Nově zrekonstruovaná restaurace a kavárna na hlavní Rudolfově aleji ve Smetanových sadech. K disopzici dětský koutek a jídelní židličky.


Kávárna s dětským koutkem v kině Metropol v centru města. Příjemné bistro se zahrádkouTěšit se můžete na domácí hamburgery, vynikající pizzu, speciality na grilu, saláty, pastu, polévky i kvalitní kávu a dezerty vlastní výroby. V nabídce také POLEDNÍ MENU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения