pondělí 16. prosince 2019

Stojany na lyže dřevěné

Stojany na lyže dřevěné

Stojany na lyže vyrábame vo viacerých konfiguráciách. Niekto býva sám, niekde sú dvaja a niekde sa rodinky pomaly rozrastajú. Nie každý potrebuje veľký stojan pre štyri páry lyží, ktorý bude zbytočne zaberať miesto.


Stojany na lyže dřevěné

Velké dřevěné regály na víno pro skladování většího počtu lahví. Praktické regály na víno ideální do každé domácnosti. Kovové stojany na víno.


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Osázejte květináče pestrými kytkami.


Stojany na lyže dřevěné

Zavěste je na balkón pomocí držáku na květináče. Nechte kytky vyniknou ve stojanu u vás doma. Preto pre vás máme rôzne varianty stojanov. Přesně podle vašeho gusta!


Vy sa nelyžujete na snehu? Máme stojan aj pre vás! INOVACE Jdeme s dobou, neustále hledáme ty nejlepší materiály a stojany pro Vás zdokonalujeme!


Stojany na lyže dřevěné

Nabízíme dřevěné stojany na běžecké lyže. V zimě jedeme kola i lyže ! Na lyže nabízíme servis-montáže,seřízení vázání,mazání. Zde najdete praktické stojany na lyže a snowboardy, i lyžařské přilby před chalupy, chaty, restaurace, kiosky s občerstvením i lyžařské sjezdovky.


Stylový dřevěný nástěnný držák pro páry lyží a hůlek vyrobený z masivu smrku a buku. Držiak na lyže je svojou konštrukciou veľmi stabilný a lyže sú v stojane bezpečne fixované a dobre chránené. Tento stojan na lyže je určený pre tri páry lyží aj s paličkami so šírkou päty lyže do 1mm. Stojan je vyrobený z mm vodovzdornej preglejky, ktorá mu zaručuje vysokú pevnosť a odolnosť.


Z důvodu ochrany pracovníků kurýrní služby je však nyní možné platit pouze převodem na účet (ne tedy dobírkou či platební kartou při převzetí). Vážení zákazníci, náš e-shop je i během současné situace plně v provozu a jsme připraveni udělat maximum, abychom vám objednané zboží dodali co nejrychleji. Na chatách, chalupách, V horských restauracích i ski půjčovnách.


Stojan je skladný, není veliký a tak ho lze využít kdekoli kde není moc místa. Stojan na lyže je vyrobený ze smrkového masivu. Do stojanu je možné uložiť až osem párov lyží aj s paličkami. Hledáte způsob jak skladovat lyže ? Jednoduchý a levný držák lyží na zeď je ideálním řešením-vyžaduje minimum prostoru a poslouží k uložení dvou párů lyží.


Nástenné, alebo priestorové, pevné, alebo pojazdové stojany na lyže a snowboardy s možnosťou uzamykania. Všetky časti sú z nerezu, čim majú prakticky neobmedenú životnosť. Ideální pro instalaci v předsíni, garáží a pod.


Držák má kolíků vhodných na zavěšení hůlek, brýlí apod. Jednoduchá montáž, vruty,hmoždinky a dřevěné krytky otvorů jsou součástí zásilky. Zajišťuje ovládání lyží, které vyhrává závody, vynikající přenos síly, přesné zatáčení a věrnější průhyb lyže.


Dekorační lyže k zavěšení menší. Dřevěné stojany V tuto chvíli pracujeme tak jako v jiné dny v běžném provozu. Pro minimalizaci kontaktu s dopravci máme do odvolání zamítnuto platit hotovostní dobírkou u řidiče, lze tedy uhradit objednávku pouze předem na účet, nebo online kartou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения