úterý 31. prosince 2019

Voskování auta cena

Ceny jsou na všech pobočkách jednotné. Garance kvality a super cen. Parkování během mycího programu na Praze a grátis.


Jak probíhá voskování auta ? Ke každému autu přistupujeme individuálně.

Před nanesením tvrdých vosků je proveden důkladný peeling a odmaštění celého laku, díky kterému se odstraní i ty nejmenší nečistoty. Poté je vosk jemně vmasírován na celou karoserii vozu speciální houbičkou. Po nanesení vosku je celá.


Cena za aplikaci vosku od 9Kč Objednat voskování Nejčastěji u nás používáme vosky značky Fusso Coat od Japonského výrobce, které patří mezi nejlepší na trhu a stojí za nimi roky vývoje. Inspirujeme, předáváme zkušenosti a podáváme informace ze světa automobilů. V tomhle videu jsme pro Vás připravili stručné informace o rozdílu mezi keramicko.


Tehnika voskiranja auta u autoperionici.

Iako kvalitetni, lakovi na modernim tipovima automobila , vremenom će svakako oksidirati, postati mutni i izgubiti na intenzitetu boje, odnosno - izbledeti. U autoperionici, voskiranje se vrši puškom pod pritiskom, a auto se potom osuši. Ovaj postupak se prepuručuje na mesec dana, a obavezno pred zimu. Ahoj přátelé, dnes jsem si našel další čas Vám natočit trochu videa o voskování.


Mnozí z Vás chtějí sami ošetřit automobil. Všechno jde, jen pevné nervy :). Kategorie III - to už je silné znečištění, do které spadají hlavně pracovní nebo stavební auta. To znamená už velmi špinavé sedačky, zašlou špínu na plastech i ve spárách, ranní káva nebo jiný nápoj rozlitý v interiéru. Máte psa chlupáče a vozíte ho na sedačkách?


Pokud ano a chlupy jsou všude, i pro tento. Odborně aplikovaný a vypracovaný do vysokého lesku, bude po dobu měsíců účinně chránit lak vašeho automobilu před nepříznivými vlivy provozu a usnadní běžnou údržbu. Možnost výměny nano ochrany hydridních polymerů a carnaubského vosku za Hydrofóbní NANO KERAMICKÝ vosk Chemical Guys Carbon Flex Cs výdrží až roky.


PROGRAMY A CENY SE MOHOU LIŠIT U JEDNOTLIVÝCH DETAILING CENTER. Keramická ochrana laku. Přesný smysl vztahu mezi automobilem a jeho majitelem je v lásce k jeho nedokonalostem, obdiv k jeho přednostem a úctě k jeho historii.


Renovace laku, leštění laku, detailing BRNO, voskování automobilu, retuše laku aj.

Auta nezměním, ale změníme jakým způsobem se na auta budeme dívat. Ceník mytí automobilů Auto Thermal. Vyberte si ze široké nabídky režimů ručního mytí automobilů. Rádi Vám také poradíme, co by pro Vaše auto bylo vhodné, aby si zachovalo perfektní stav exteriéru i interiéru. Už při těchto krocích, stejně jako při samotném voskování , se ale vyplatí ochránit pryžové a plastové části auta , klidně papírovou lepicí páskou.


Především u syntetických přípravků totiž hrozí, že se mohou vsáknout právě i do plastů. Ty pak mohou zbělat, což působí neprofesionálně. Využijte našich služeb profesionálního čištění interiérů automobilů, ruční mytí vozidel, renovace laku vozidel, renovace světel, tónování autoskel, aplikací autofolií, voskování a aplikací keramické ochrany všech částí vozu.


Detailing Detailing v Brně. Voskovanie auta nemusí byť vôbec ťažká a časovo náročná úloha. Naneste len tenkú vrstvu vosku a pomocou testu prstom na stanovenie zaschnutia vosku, dokončíte úlohu v kratšom čase, s menším úsilím a získate tak lepší výsledok. Pre výber vosku kliknite tu.


Preplatí napríklad opravu vášho auta , pričom vy ste zavinili dopravnú nehodu, alebo škody spôsobené živelnou udalosťou. My vám však vieme pomôcť pri obidvoch typoch poistenia auta. Stačí sa prekliknúť cez odkazy hore na príslušnú poistku na auto, kde následne máte možnosť spraviť si výpočet ceny.


Kombi i laka dostavna vozila Kamioni do 7. Prikolice i poluprikolice Autobusi Kamperi. Zatvori Delovi i oprema Putnička vozila Motori Transportna vozila Poljoprivredne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения