úterý 17. prosince 2019

Tatramat eov 80 trend

Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C.


Nyní přichází na trh s novinkou. Jedná se o elektrický tlakový ohřívač vody EOV Trend , který vám poskytne teplou vodu všude, kde ji budete potřebovat. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné plynulé nastavení. Vymieňal som starý za nový, takže produkt poznám. Trošku ma sklamala preliačina na vonkajšom plášti po rozbalení z kartónu, ale keďže som ho súrne potreboval, tak nebudem tovar vracať naspäť.


Tatramat EOV som kupoval do 2-izbového bytu. Pojme litrů vody, takže je ideální do středně velkých domácností. Z jednoho ohřívače může zásobovat jak jednotlivá odběrná místa, tak i skupinové nebo ústřední zdroje horké vody. Chcete vedieť, či je cena 1€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


TATRAMAT EOV TREND ,THS Kežmarok, s. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Teraz prichádza na trh s novinkou. Ide o elektrický tlakový ohrievač vody EOV Trend , ktorý vám poskytne teplú vodu všade, kde ju budete potrebovať. Vnútorná nádrž ohrievača je vybavená špeciálnym vysoko kvalitným smaltom a následne vypálená pri konštantnej teplote 8°C. Produktovou ěadu EOV Trend tvoěí zásobníkové nástÝnné elektrické ohěívaĎe. Kód zboží, TATR-EOV80Trend.


Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. Dostupnosť: Info v predajni. Zásobníkový závěsný elektrický ohřívač tlakový EOV TREND , typ 80. Pro svislou montáž a pro více. Smaltovaná topná příruba s trubkovým měděným tělesem zajišťuje přímý.


Ohřívače vody) Hodnocení produktu: (recenzí). Elektrické ohřívače EOV Trend Elektrické závěsné ohřívače vody o objemu litrů. OVK 12 1ohrieva če vody kombinované s dvoj pláš ťom OVK 2ohrieva č vody kombinovaný s výmenníkom str.


Závesná nštalácia vertikálne na stenu - nastojato Univerzálny. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения