čtvrtek 14. ledna 2016

Pletení do kruhu návod

Ilustrační obrázky jsou převzaté ze stránky s originálním textem návodu, na kterou vede odkaz příspěvku. Nemohu nést odpovědnost za správnost či úplnost návodů na stránkách, na které Katalog odkazuje. Pletení dokola Způsob pletení do kruhu.


Oba pevné konce kulaté jehlice nahrazují obvyklé rovné pletací jehlice. Očka při pletení převádíme na konec jehlice v pravé ruce, přičemž je výhodné, že můžeme kdykoliv přestat plést, protože není začátku ani konce.

S naším videem se můžete naučit, jak spojit práci do kruhu a jak používat tzv. Součástí balení je i podrobný návod v češtině, slovenštině a angličtině. Doufám, že najdete mezi mými nápady inspiraci, jak sobě nebo svým blízkým uplést něco zajímavého. Podívejte se, jaké návody na pletení jsem pro vás připravila. Pokud ráda pletete, vyberte si ze článků, které jsem o pletení publikovala na svém blogu.


Najdete zde více než návodů na pletení zdarma. Trik na spojení ok při pletení do kruhu - Duration: 1:53.

Kurz háčkování - košík háčkovaný ze špaget z tričkoviny 1. Crochet basket - Duration: 26:20. Katrincola yarn - prodej přírodních pletacích přízí, jehlic a háčků. Po delší odmlce jsem natočila další video návod na pletený chtový vzor, který je opravdu velmi jednoduchý.


Pleteme na kruhových jehlicích, na začátku každé řady střídáme barvu. Pro tvůrce je pletení velmi kreativní technika nabízející nekonečné tvůrčí možnosti. Při pletení můžeme všemožně experimentovat, využívat kombinaci různých materiálů, neobvyklých vzorů, střihů a barev. Podobné fráze na Sleviste. V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let.


Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích. Návod na pletení nákrčníku: Nákrčník pleteme na kruhových jehlicích v kruhových řadách. Nahazování přes prsty II.


Nahozená oka spojíme do kruhu. Deka pletená do kruhu Návod na ručně pletenou deku velikosti podle vašeho přání. Je možné plést jakoukoliv přízí na jehlicích vhodných pro sílu použité příze.


Postup pletení : nahodíme ok, spojíme do kruhové řady a označíme si začátek řady pletací značkou.

Dneska jsem pro Vás připravila návod na jednoduchý pletený nákrčník. Zvládne ho každý, který umí hladce a obrace. Nákrčník lze plést na klasických jehlicích a poté sešít nebo na kruhových jehlicích rovnou do kruhu bez sešívání. Jednotlivé odkazy vedou na různá místa internetu, kde je uložen zajímavý návod zdarma. Odkazy vedou buď na webovou stránku s návodem nebo přímo na soubor ve formátu pdf.


Pri krátkych stĺpikoch uháčkujeme dve retiazkové očká a do druhého retiazkového očka od háčika uháčkujeme krátkych stĺpikov, ktoré spojíme do kruhu pevným očkom. Ak potrebujeme háčkovať v prvom rade dlhé stĺpiky, urobíme na začiatok retiazkové očká a do tretieho od háčika háčkujeme dlhých stĺpikov, ktoré spojíme pevným očkom. Technika pletení na rámu – krosienky je velmi jednoduchá a přitom dokonalá svým uspořádáním. Neexistuje líc a rub, obě strany úpletu jsou stejné, takže výrobek je možné použít jako oboustranný.


Bačkůrky se pletou zčásti do kruhu. Na kruhové pletení potřebujete sadu pěti krátkých jehlic, které mají na obou koncích špičky. Vyrábějí se z kovu, plastu i ze dřeva. Místo do kruhu na nich pletete do čtverce, ale nemějte žádné obavy, výsledkem bude kruhový tubus. Video navod pleteni na kruhu produktů Sada na pletení tunelů, šál, čepic Sada plastových pletacích kruhů vám pomůže snadno a rychle uplést čepice, duté šály, návleky na nohy, tašky a další doplňky.


Navod na pleteni na kruhu cesky produktů Sada na pletení tunelů, šál, čepic Sada plastových pletacích kruhů vám pomůže snadno a rychle uplést čepice, duté šály, návleky na nohy, tašky a další doplňky. Háčkování do kruhu Když chceme mít střed motivku plastický , začneme takto: pracovní nit, případně silnou bavlnu omotáme šestkrát až osmkrát kolem ukazováčku levé ruky (přes nehet), potom nitě opatrně sesmekneme z prstu a přidržíme je mezi ukazováčkem a palcem levé ruky. Krok 4: Nahoďte, spojte oka do kruhu. Pokud budete začínat ve středu zadního dílu bude to vypadat následovně: ok zadní díl, nahodit, ok raglánová linie, nahodit, ok rukáv, nahodit, oka raglán.


Já jsem pletla do délky cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения