úterý 12. ledna 2016

Orientační systémy brno

Orientační systémy brno

Specializujeme se na vnitřní i venkovní orientační systémy sloužící pro lepší navigaci v administrativních i komerčních budovách, nákupních centrech apod. Nabízíme všechny typy od velkých informačních tabulí až po malé piktogramy. Vybereme pro vás nejvhodnější materiál a design. Navrhujeme informační značení, realizujeme orientační systémy budov. Reklamní a orientační cedule.


Zabýváme se kompletní realizací reklamy a značení. Od návrhu, přes výrobu až k dodání. Polepy, tištěná reklama, venkovní reklama. Nabízíme typizovené hliníkové orientační systémy i na míru vyrobená originální řešení.


Orientační systém je nedílnou součástí kancelářských prostor firmy. Sklo, hliník, plast, Dibon řezaná grafika, tisk, gravírování - na orientačních systémech se dá skutečně vyřádit. Poskytují informace umožňující snadnou a rychlou dostupnost k určitému místu, orientaci v rozlehlejších prostorách. Jelikož lze zhotovit i systémy. Na chodbách by neměly chybět různé cedulky s piktogramy označující provozní a jiné místnosti, jako jsou WC, kuchyňky, archivy, zasedací místnosti apod.


Dále to jsou požární řády a směrnice, nouzové úniky a jiné bezpečnostní tabulky, vitríny, úřední desky, nástěnky, výměnné rámečky na různé informace a jiné informační cedule atd. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Navigační a orientační s. ZAPP INFOSYSTÉMY vyrábíme a dodáváme informační a orientační systemy do budov i před ně.


Kvalitou i obratem patříme mezi špičku v České republice. Výstavní systémy a expozice. Areall Brno , veletržní stánky a výstavní stánky. Realizace výstavních expozic na klíč. Získejte cenové nabídky zdarma.


Orientační systémy brno

Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Jsme firma zabývající se již přes let gravírováním, laserovým značením a laserovým řezáním. Gravírujeme průmyslové dílce a reklamní předměty, vyrábíme a popisujeme laserem orientační systémy a štítky, řežeme laserem tenkostěnné materiály, zhotovujeme razítka a docházkové čipy a poskytujeme další obdobné služby s využitím několika typů laserů.


Informační, orientační a navigační značení interérů budov. Vaše osobní údaje nezveřejňujeme a nedáváme je k dispozici, využíváme je pouze pro vaši identifikaci v rámci interních procesů. Výroba světelné reklamy, světelná reklama a orientační systémy.


Orientační systémy brno

Vyrábíme pylony, reklamní věže. Aktuální katalog firem v kategorii orientační systémy Brno -město. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Spolupráce s Městskou policií Brno. Jejich hlavní výhodou je perfektní srozumitelnost bez ohledu na věk, vzdělání nebo jazykové znalosti toho, kdo je využívá - většina informací je sdělována v silně zjednodušené obrazové.


Polep auta je optimální cestou k zhodnocení jinak nevyužité plochy vozidla. Vybavili jsme kompletním orientačním systémem novou budovu Pavilonu Farmacie v areálu VFU Brno. V areálech i budovách nasměrujeme Vaše klienty k cíli pomocí navigačních a orientačních systémů, totemů a pylonů. Ještě před vstupem do objektu upoutají Vaše zákazníky vlajky, světelná loga, výstrče, bannery či billboardy.


Orientační systémy brno

Kvalitní tým pracovníků ve společnosti MERIDIE s. Vám zajistí kompletní reklamní servis, od vizitek až po billboardy nebo komplexní informační a orientační systémy. Jsem absolventkou Vyšší odborné školy a střední školy technické v České Třebové (VDA). Do firmy jsem nastoupila na základě spolupráce školy s ČD-IS, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения