středa 27. ledna 2016

Průmyslové myčky dílů

Firma NERKON vyvíjí, projektuje a vyrábí mycí zařízení na čistění a odmašťování , mytí přepravek, dílů a nejrůznějších dalších předmětů. Myčka přepravek, myčka dílů je určena pro mytí znečištěných přepravek (bedniček) používaných v řeznických, mlékárenských, potravinářských a jiných provozech. V nabídce Forex také najdete speciální myčky , ve kterých se myjí díly od nejmenších rozměrů, až po velko-rozměrové díly. Od pořízení zařízení forchem jsou myta předměty mnohem čistší. Jejich využití v těchto aplikacích může mít mnoho podob, ať již jde o zakládání dílů do myček, jejich manipulaci přímo během procesu chemického čištění nebo vlastní mytí pomocí vysokotlakého vodního proudu.


Jedná se o postřikové zařízení pro horké mytí mechanických a motorových dílů. Mytí se provádí pomocí tříramenného postřikového potrubí. Plynulá rotace je zajištěna pomocí servomotoru. K mytí se používá voda a biologicky odbouratelné alkalické saponáty, které nesmí mít větší pH než a nesmí být. Firma Ecoclean se zabývá dovozem, distribucí a servisem čistící a úklidové techniky.


Prodáváme průmyslové vysavače, extraktory, mycí stroje, zametací stroje, pomocnou úklidovou techniku, sanitární zboží včetně spotřebního materiálu, profichemii. Dle technického řešení provedení na vodní bázi nebo na bázi rozpouštědel. Zajišťujeme kompletní realizaci projektů od návrhu řešení, následné výroby, instalace a uvedení do provozu ve vašich provozech.


Automatizace pro průmyslové myčky pro robotizované praní, mytí a čištění dílů a obrobků. Průmyslové čištění součástek. Připravíme návrh, realizaci, spuštění i programování. Myčka typu gilotina je vyrobena z nerezové oceli, má otočné rameno, bezpečnostní snímač otevření dveří, programy mytí.


Tato metoda zajistí perfektní výsledky mytí a vysoký hygienický standar který značně převyšuje požadavky na běžné profesionální myčky nádobí. Přitom se myčky nádobí Miele Professional se systémem přívodu čerstvé vody do každé fáze programu vyznačují maximální hospodárností a krátkými programy. Nejčastější poruchy myček a jak se jim vyhnout.


Myčky nářadí a dílů , Profigaraz. V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky. Na nejkvalitnější myčky narazíte zejména u specializovaných prodejců.


Právě ti vám později poskytnou kvalitní servis a podporu. Hobbymarkety nabízí spíše wapky pro běžné domácí použití. Levná domácí zařízení mají většinu dílů z plastu.


Dobře se sice přenáší, nijak závratnou výdrž ale nečekejte. Z další oblasti úklidu a čištění dodáváme stroje , příslušenství a pomůcky od renomovaných firekartáčové vysavače a myčky podlah LINDHAUS , parní čističe VAPOR, kompletní program pro mytí oken UNGER , stěrkový a kartáčový program VIKAN , úklidové vozíky a mopy EASTMOP , chemickéčisticí prostředky. První exportní úspěch do Rakouska. Ultrazvuková čistička je vhodná do nepřetržitých provozů, laboratoří.


Vývoz průmyslové flotační čistírny pro armádu Rakouska. Od počátku se firma věnovala hlavně technologickým řešením a projektům, jako jsou myčky aut, průmyslové rozvody vysokotlaké vody, atd. Zde nabízíme náhradní díly na myčky nádobí. V průmyslu stojíte před mnoha, často velmi speciálními, čisticími úkoly: průmyslové čistění strojů a zařízení, forem a dílů i přepravních cest a čištění skladovacích ploch ve vnitřních a venkovních prostorách.


Každá z těchto oblastí je již sama o sobě velmi komplexní. Začlenit je všechny do fungujícího. IPP Praha ultrazvuková čistící a odmašťovací zařízení (ultrazvukové pračky, ultrazvukové myčky ). Mycí a odmašťovací zařízení dílů po obrábění, před a po tepelném zpracování, před povrchovými úpravami.


Během let praxe v průmyslové úpravě vody jsme nainstalovali řadu úpraven vody pro různé průmyslové účely. Každou průmyslovou úpravnu navrhujeme přesně na míru potřebám a přání zákazníka, s ohledem na kvalitu vstupní vody a požadavky na vodu výstupní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения