středa 20. ledna 2016

Digitální hodiny řízené rádiem

Nabízí se ve variantách: analogové nebo digitální hodiny. Hodiny řízené rádiem jsou velmi oblíbené a populární. Chcete mít vždy přesný čas a datum bez jakéhokoliv svého zásahu? Pak si vyberte nástěnné hodiny řízené radiovým signálem DCF, navíc v moderním designu.


Jedinečné hodiny , které se nemusíte bát umístit i na místo jako je koupelna. Ani voda ani vlhkost jim nevadí, jsou totiž vodotěsné a tím se vám budou skvěle hodin do sprchového koutu či koupely, když potřebujete vědět kolik máte ještě času. Hodiny digitální , napájení bateriové, funkce lED displej, teploměr, den v týdnu a rádiem řízené , materiál plast Mějte přesný čas vždy na očích s nástěnnými hodinami značky HAMA. Jsou vyrobeny z plastu a mají jednoduchou. Tyto hodiny vám také prozradí jaká je aktuální vnitřní teplota i vlhkost.


Přesný čas za každých okolností a žádné mžourání na ciferník - to jsou důvody, proč jsou digitální hodiny stále oblíbenější. Rádiem řízené digitální hodiny s budíkem JVD RB36. Stačí si vybrat ty, které budou ukazovat čas u vás doma.


Digitální hodiny řízené rádiem

Podsvícení displeje, projekce aktuálního času na zeď či. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hodnocení produktu: (recenzí). Dodání: 1-dny Oblíbené nástěnné hodiny , které vynikají skvělou přehledností a čitelností. Hodiny ukazují nejen digitálně zobrazený čas, ale i. Jak a kde umístit rádiem řízené nástěnné hodiny.


Digitální hodiny řízené rádiem

Strojky hodin se nezrychlují ani nezpomalují a hlavně se. Velký vyběr přesných budíků řízených z vysílače. Automatická změna času z letního na zimní. Napájeny jsou pomocí solární energie. DCF hodiny se totiž nemusí seřizovat a běží na sekundu přesně.


Displej zobrazuje hodiny , datum, vnitřní teplotu, vlhkost a hodiny disponují i funkcí budíku. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Digitální budíky řízené rádiem. Kromě zobrazení času ukazují hodiny většinou i datum a den v týdnu, vnitřní teplotu a vlhkost, nejlepší modely jsou pak navíc vybaveny čidly pro sledování venkovní teploty a. Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.


Digitální hodiny řízené rádiem

Nástěnné digitální hodiny řízené rádiovým signálem DCF-77. Ve výbavě dále budík, kalendář. Velikost displeje (v × š) 1× 1mm. Ideální řešení, pokud chcete mít všechny důležité informace vždy přehledně na očích.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения