čtvrtek 28. ledna 2016

Voskování auta praha

Vyzkoušejte si, zda patříte mezi ně. Nejrychlejší zobrazení cen pojištění auta na internetu. Nezávazně, snadno a rychle. Pokryjte škody na Vašem autě.


Každou hodinu zmizí v ČR jeden vůz. Snadno porovnejte ceny pojišťoven. Ušetřete na povinném ručení až ! Jednoduše vyplňte, jaký vůz máte. Během minuty zjistíte úsporu! Voskování Voskování laku je nejčastější způsob, jak ochránit lak auta.


Voskováním dosáhnete ideální ochrany před nadměrným špiněním a vynikající voděodpudivost. Samozřejmě provádíme a doporučujeme před voskováním, dekontaminaci a deironizaci laku, tím se dosáhne delší životnosti vosku na koroserii vozidla. Nejprve pár slov o tom k čemu je voskování prospěšné pro váš vůz.


Nechráněný lak vozu je náchylný na různé druhy poškození například od hmyzu, posypové soli, UV záření, ptačího trusu, pyl a smůla ze stromů. Tohle všechno může na laku vašeho vozu zanechat skvrny, které jdou poté už jen rozleštit. Jak probíhá voskování auta ? Ke každému autu přistupujeme individuálně. Před nanesením tvrdých vosků je proveden důkladný peeling a odmaštění celého laku, díky kterému se odstraní i ty nejmenší nečistoty. Jsme specialisté na ruční mytí a kompletní čištění osobních vozidel, voskování karoserie, impregnace a ošetření kůže, tepování interiéru a to vše výhradně zaškolenými pracovníky.


Práce je vždy prováděna do nejmenších detailů a to jak u nás v centru, tak také přímo u Vás. Stačí nám k tomu prostor na. Ruční čištění vozu v Praze, Berouně a okolí Služby zákazníkům.


Používám vždy ty nejlepší technologie, které jsou na trhu dostupné. Specializuji se na ochranu laku na nových autech a péči o interiér. Pokud chcete mít auto navoskované skutečně dobře, zvolíte samozřejmě ruční voskování karoserie auta. Dosáhnout opravdu dokonalého výsledku je těžší, než by se mohlo zdát. Skutečně precizní voskování zabere dost času a při nesprávném postupu můžete pak na slunci vidět na karoserii nevzhledné fleky nebo dokonce.


Takovým znečištěním laku může být asfalt, oxidace, polétavá rez, mušky, pryskyřice nebo přetřik po lakování. Běžným přípravkem toto odstranit nelze. Pouhým mytím nelze lak nikdy dokonale vyčistit. Takto hladký lak je připraven pro další kroky, jako je korekce laku nebo voskování. Pomůžeme vám najít ten nejlepší vosk a naučit ty nejlepší postupy voskování auta.


S námi rozzáříte své auto víc než kdy před tím. Dobrou zprávou je, že voskování už je po třech předchozí krocích (mytí, dekontaminaci a přípravě pro vosk) takovou třešničkou na dortu, není to časově ani fyzicky náročná činnost – no, to možná neplatí pro vosky. Dále provádíme podobné služby jako renovace laku: Rozleštění světel. Tato metoda oživení vzhledu světlometu je vhodná jako doplněk k leštění karoserie a oživení laku automobilu.


Profesionální velká autolakovna. Lakování aut pro Prahu i ostatní části. Opravíme vaše auto rychle, kvalitně, levně a bez objednání. Autopůjčovna Praha - EASY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения