pátek 8. ledna 2016

Barmanský kurz online

Created with sketchtool. Zůstaňte doma v bezpečí. Zážitky vám pak prodloužíme, jak jen bude třeba. Základní barmanský kurz je intenzivní 5denní, každý den je zahájen v 8. Pokud jste ještě neabsolvovali žádný barmanský kurz , vyberte si některý ze základních. Pokud si jako základní kurz vyberete Euro kurz , můžete se rovnou zapsat i na některý z navazujících pokročilých kurzů.


Online barmanský kurz trvá zhruba 3-hodiny a je doslova nabitý informacemi. Během kurzu se seznámíte s barmanským vybavením, naučíte se základy zbožíznalství, procvičíte si základní postupy pro přípravu koktejlů a také nakouknete d. Kč Cena je jednotná pro všechny zájemce a zahrnuje studijní materiály, provozní režii, spotřebu surovin, certificate 1. Intenzivní barmanský kurz , který vás připraví za bar a vybaví vás praxí a znalostmi, bez kterých se neobejdete. Efektivně vás naučíme vše potřebné, co musí každý správný barman umět a znát a provedeme vás vším, pro dobrého barmana na začátku profesní kariéry zcela nezbytným. Přidáme rady a tipy, které vás. Profesionální barmanský kurz je určen pro všechny.


Mimo barmanské kurzy zpestří Váš večírek naše barmanská show. Aktuální nabídka kurzů pro barmany a baristy. Darujte nevšední zážitek spojený s akreditovaným vzděláním. Vyberte si libovolný kurz z aktuální nabídky, zaplaťte ho online a my vám vystavíme dárkový poukaz.


Platnost poukazu je měsíců a obdarovaný si vybírá z vypsaných termínů, kdy zážitek absolvuje. V případě jakýchkoliv dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. Organizujeme barmanský a baristický kurz. Prenajímame bary a zabezpečujeme barový catering, miešané nápoje a či ochutnávky whisky, rumov a cognacov.


U tohoto alba je zakázáno přidávat komentáře. Produkty Fotokniha Pexeso Kalendář Fotky Klasik Fotky na desc. Komfortní individuální barmanský kurz se odehrává v klubové atmosféře profesionálního cocktailového baru a je určen všem zájemcům o práci barmana. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma barmanský kurz. Ušetříte tak čas i peníze.


Tipy a triky zkušených barmanů první kategorie. Barmanský kurz jako zážitek. Nejoblíbenější značky a produkty. Speciality, které nejsou běžně v distribuci.


Nové trendy, kterými dnes žijí insideři a zítra budou pulsovat nejen českou barovou scénou. Ochutnejte z pod pokličky toho nejlepšího ze světové nápojové. Tento kurz je rozdělen do výukových dnů (možnost i individuálních výukových programů).


Celý kurz je zaměřen na pokročilé barmany, kteří již absolvovali základní barmanský kurz a mají zájem se zdokonalit v tomto odvětví gastronomie a prohloubit své znalosti a dovednosti za barovým pultem. Vážení a milí klienti, na Vašem zdraví nám záleží, a proto Vám po celou dobu vyhlášeného nouzového stavu PŘINÁŠÍME ONLINE KURZY ! Sledujte prosím naši nabídku, která se bude rozrůstat. Stejně tak se můžete registrovat k odběru newsletteru pro online kurzy. Kurzy prezenční jsou aktuálně až do 10.


Linux pre začiatočníkov Od základov sa naučíš pracovať s terminálom v Linuxe, aj keď si ho predtým nikdy nevidel. Online kurz strihu a postprodukcie videa vo Final Cut Pro X.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения