čtvrtek 21. ledna 2016

Toaletní papír jumbo

Praze, kde najdete i toaletní papír v rolích JUMBO a GIGANT, různý průměr, vrstv. Toaletní papír Jumbo zajistí dostatečné množství při každém doplnění a údržba je velmi snadná. Pro lepší přehlednost a výběr jsme tyto toaletní papíry rozdělili dle velikosti Vašeho zásobníku.


Toaletní papír jumbo

Přečtěte si více informací. Nároční zákazníci ocení jemný nebo extra jemný WC papír s vysokou bělostí, ražbou či barevným potiskem. Celulózový dvouvrstvý toaletní papír Cento JUMBO 2Special.


Cena za roli 4- Kč Cena za balení rolí. Průmyslový toaletní papír Jumbo šetří čas i peníze díky svému velkému návinu. Je vhodný pro každodenní používání, kde je této položky vyšší spotřeba. U tohoto výrobku si můžete vybrat různé náviny.


Tento výrobek je součástí produktové řady: Linteo Industry. Ekonomické balení 2vrstvého toaletního papíru pro využití do velkokapacitních zásobníků, baleno po ks, průměr kotouče 1mm. Výhodný a kvalitní WC papír. V balení je ks toaletního papíru Jumbo.


Pokud potřebujete větší balení, vyberte si na našem e-shopu. Pokud ne, díky garanci Zítra nebo zdarma za něj nezaplatíte ani korunu. V nabídce máme všechny známé značky a různé velikosti balíků uspokojí malé i větší kanceláře a firmy. Velmi jemný toaletní papír , vhodný do všech zásobníků Gigant S ( průměru 190mm).


Toaletní papír jumbo

Pro domácnosti se hodí toaletní papír v malých rolích, pro použití ve firmách, hotelech nebo restauracích volte raději zásobník toaletního papíru a velké role, které nebudete muset každou chvilku měnit. Kromě papíru v rolích u nás můžete pořídit i skládaný toaletní papír. V katalogu nemáme podrobnější informace o Zasobnik na toaletni papir Jumbo. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Konferenční centra, výstavní haly, přepravní terminály, sportovní a zábavní komplexy, nákupní centra – to jsou vše místa, kde toalety musí být připraveny na velké množství návštěvníků. INPOSAN toaletní papír JUMBO SMART bez dutinky vrstvý 1 celulóza. Jsme distributor hygieny KATRIN, která vychází z dlouhodobé tradice finské výroby. Katrin - specialista na hygienu. S, pro zásobníky toaletního papíru KATRIN 1a KATRIN 230.


Toaletní papír jumbo

PrimaSoft – naše vlastní značka. Zásobníky na JUMBO toaletní papír. Iznenadite goste kupaonice velikim gostoprimstvom gdje se to često i ne očekuje.


Bez obzira je li vaš prioritet luksuz, jednostavno održavanje ili ekonomičnost, možete odabrati iz širokog izbora raznih toaletnih papira i uvijek pronaći ono što zadovoljava vaše potrebe. Tork toaletní papír mini Jumbo role, vrstvy, kvalitní, jemný, bělený recykl. Extra měkký a extra pevný.


OBAVIJEST svim poslovnim partnerima 01. Poštovani, s obzirom na odluke i mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, koje se mijenjaju na svakodnevnoj razini i naputke Vlade RH, te na brojne vaše upite o radnom vremenu naše tvrtke Harta d. Kvalitní dvouvrstvá varianta, bílý papír ze 1 celulózy, vhodný do všech provozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения