čtvrtek 21. ledna 2016

Provázek juta

Jsme jeden ze 14-ti výrobních závodů Juta a. Máme let zkušeností s výrobou vazačových motouzů. Kapacitou výroby se řadíme k třem největším výrobcům v Evropě. Jutový provázek jako ozdoba svatebního oznámení v přírodním stylu atd.


K dostání ve více variantách Výrobce Juta a. Přírodní jutové motouzy jsou vhodné do domácností, pro potravinářství nebo zemědělské účely.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Přírodní sisalový provázek využijete převážně k dekoračním účelům. Je pevný a splétaný ze dvou tenčích provázků.


Provázky se mohou, vzhledem k technologii barvení, mírně lišit strukturou. Provázek JUTA režná 80g Provázek JUTA režná 80g. Lze použít v potravinářském průmyslu.


K provázku je zdrama dodáno g provázek z. Volný prodej na prodejně prozatím z hygienických důvodů není možný.

Přihlásit se Registrace. Připravili jsme pro vás širokou nabídku různých provázků, knotků, motouzků i dutinek. Spousta zboží je české výroby, čímž je zaručena vysoká kvalita a dlouhá životnost. Provázky z naší nabídky můžete svázat opravdu cokoliv a nemusíte mít strach, že se vám provázek utrhne.


Dárkové předměty můžete ovázat. See more ideas about Dekorace, Nápady, Juta. K omotání lahví, na pozvánky apod. Průměr provázku cca 5mm, návin 26m.


V přírodní režné barvě. Mohlo by Vás také zajímat. Nejlevnější barvy a další produkty seřazené podle ceny naleznete v kategorii Nejlevnější Juta Provázky a motouzy. Super Akční nabídku barev a dalších produktů zlevněných často i pod nákupní ceny naleznete v kategorii Juta Provázky a motouzy v SUPER AKCI. Vybírejte si Šňůry a provázky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


První nákup, můžu jen doporučit, rychlé dodání, super ceny. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Univerzální dekorační a balicí materiál.


Provázky do lisu, moutouzy do lisů, provazy, špagáty do lisů, balící provázky sena, vazačové motouzy pro zemědělství, lisovací provázky slámy, vázací provázky na balíky, provázky na seno, provázky na slámu, lisovací motouzy na vázání sena, motouz na slámové balíky, říká se tomu všelijak.

Dostaňte něco navíc než ostatní! Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách. Sadu provázků tvoří provázek juta o hmotnosti 1gramů a provázek z polypropylenu o hmotnosti gramů.


Stuhy juta provázky vánoční stuhy jarní stuhy provázky a doplňky svatební stuhy. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH Skladem ks. V poslední době je trendem používat úplně obyčejné věci k jiným účelům, než pro jaké byly původně vyrobeny.


Například klasický provázek režné barvy z přírodních materiálů, jako jsou juta , sisal, papír, se dá povýšit na součást nábytku a bytových doplňků, jen je třeba ho originálně použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения