středa 27. ledna 2016

Parní mop lidl recenze

Zrovna ho měli v akci, recenze na internetu zněly relativně pozitivně, tak jsem neváhala zakoupila ho. A musím uznat, že těch 4Kč, které mě stál, byla jedna z nejlepších investic v naší domácnosti, ale k tomu se ještě dostaneme. Parní mop Lidl už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Nádržka s objemem 5ml vody vystačí na minut úklidu. Na trhu je k dostání i parní mop 5v1. Tyto čističe jsou vysoce variabilní, tudíž s nimi dokážete vyčistit téměř cokoliv. Mop ničí domácí roztoče a bakterie, pára je k dispozici během vteřin. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Mop je jednoduchý na složení i ovládání. Tyč je kratší, ale mě nevadí, mám výšku 160cm a pro mě je akorát. Mohla by být teleskopická.


Vytírá dobře, není možné vyčistit koberec. V balení by mohl být náhradní mop. Nevýhodou je trochu větší hmotnost. Stejně jako parní vysavače po sobě nezanechává žádné stopy.


Doba ohřátí vody se pohybuje v závislosti na konkrétním modelu parního čističe někde kolem 4–minut na litr vody. Parní čistič Nano funguje na principu suché páry, jejíž částečky se dostanou až do hloubky čištěných materiálů. Pára s obsahem nanočástic a negativních iontů nečistí jen povrchy, ale také vzduch v místnosti. Parní čištění je ekologické, zničí se při něm 9 bakterií. Na povrchy ako sklo, keramika, kameň, kov alebo smalt.


Na oživenie polstrov a textílií. Recenze a zkušenosti ukazují, že zásadním kritériem, jež ovlivňuje velikost ploch, které parní přístroj zvládne vyčistit, je plošný výkon. Ten zahrnuje nejen prostor podlah, ale i obkladů, skleněných ploch, kuchyní či sprchových koutů.


Kdy se hodí ruční, kdy mop a kdy pojízdný? Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat parní čistič. Parní čističe Počet testovaných produktů: Pokud dáváte přednost čištění párou před klasickým kbelíkem s hadrem a čistícím prostředkem, nahlédněte do našich výsledků testů.


K čištění stačí pouze čistá voda bez chemikálií. Vodu nalijete do nádržky o objemu 4ml, mop je pak připraven k použití do sekund. Pokud hledáte parní čistič s odsáváním, sáhněte po parním vysavači, který se hodí i na čalounění a koberce. Nejlepší parní čistič na podlahy je parní mop , jenž se na tuto problematiku přímo specializuje.


Dle kapacity nádržky na vodu se dá zhruba odhadnout, jak dlouho budete moci s čističem. Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem. Využívá přitom zdokonalenou Nano technologii parního čištění.


Při čištění tento parní čistič nepřetržitě vytváří vysokotlakou páru obsahující nano-částice a kvalitní negativní ionty. Pára má dezinfekční účinky a efektivně dokáže zneškodnit až 9. Tímto produktem tak pokrýváte dvě zařízení, která stačí na kompletní pravidelný úklid celého bytu. V dnešním průvodci se podíváme na to, jak si vybrat co nejlepší parní mop pro snadný a pohodlný úklid domácnosti. Toto šikovné zařízení se těší rostoucí oblibě – a proč taky ne. Jde o zajímavou alternativu obyčejného mopu, která přináší řadu výhod.


O těch si ale povíme později. V tomto článku vám s tímto úkolem pomůžeme. Pokud chcete vytírat větší plochy, je mop na podlahu téměř nutností. Pokud by vám nestačil ruční mop , můžete si vybrat i moderní parní mop.


Nevíte, jaký koupit nejlepší parní čistič? Recenze a test kvalitních parních čističů a mopů dle naší redakce a návod jak je správně vybrat. Přehledné srovnání a vítěz testu. Ahoj, já jsem měla parní mop od Neckermanna a nebyla jsem vůbec spokojená, takže jsem ho po měsíci vrátila. Při pravidelném uklízení udržuje domácnost čistou, ale spáry úplně dokonale vyčistit nedokáže.


Po zapnutí se zahřeje v průběhu sekund. Bez potřeby použití chemikálií, postačí čistá voda. Množství páry se nastavuje dle potřeby.


Trojúhelníkový tvar pro snadný úklid v rozích. Obsahuje vysoce absorpční mycí návlek z mikrovlákna a speciální nástavec na koberce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения