pondělí 11. ledna 2016

Ruční mytí hostivař

Našim klientům nabízíme širokou škálu mycích. Voskování vozu tvrdým voskem Čekání na Váš vyčištěný vůz si můžete zpříjemnit posezením u šálku kávy , nebo se osvěžit chlazenými nápoji. Samozřejmostí je WiFi free připojení a denní tisk.


Možnost nákupu v nedalekém Nákupním Centru. Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE. Díky nařízení vlády ČR fungujeme opět na 1. Využijte dezinfekci interiéru auta za zvýhodněnou cenu.


Samoobslužná bezkontaktní myčka. Díky perfektně připraveným programům probíhá udržování vozidla výhradně pomocí tlakové trysky bez kartáčů. Mycí systém je zárukou lesknoucího se, nepoškrábaného, perfektně chráněného a ošetřovaného laku. Rychlá, jednoduchá, efektivní a levná údržba čistoty laku. Konzervace, mytí práškem a změkčenou vodou.


Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Dárkové poukazy na ruční mytí vozu.


Kromě mytí auta provádíme také čištění interiéru včetně čištění autosedaček a čalounění. Našich služeb můžete využít nejen po celé Praze, ale nabízíme ruční mytí aut také na Ostravsku a postupně i po celé ČR. Hostivař v Praze — provozní doba, recenze a mapa. Při pravidelném mytí jsou díky složení chemického přípravku veškeré části vozidla ve výborném stavu.


Velký důraz je také kladen na trysky v pistolích , které stříkají úzký paprsek ve tvaru V, který má vysoký účinek při odstraňování špíny z vozidla. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Car Wash in Praha, Hlavní město Praha Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. RUČNÍ MYTÍ AUT V PRAZE POČAS VAŠÍ HRY NA GOLFU HOSTIVAŘ : Tato společnost nemá v naší databázi žádné eventy. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Ruční mytí exteriérů aut Ostrava. Ručně provedeme detailní, šetrné a ekologické umytí exteriéru vašeho vozu. Mezi další služby patří voskování, aplikace nanotechnologií, dekontaminace laku, rozlešťování škrábanců či obnova lesku laku. Nově otevřená ruční myčka v Praze, Drive Services , kde Vám nabízíme kompletní péči o karosérii a interiér aut.


Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme 1značkových produktů od Kč. Příprava vozidel nejen na prodej, ale i pro pohodlnou jízdu v čistém vozidle zbavený nečistot. Nabízíme komplexní řešení péče o Váš vozový park.


S pečlivostí a vyrobil BAL a PragueBest. Potřebujete probudit vaše auto opět k životu a zbavit jej nánosů nečistot? Hledáte profesionální čištění, díky kterému se nebudete muset o nic starat?


S profesionálním čištěním, moderní technologií a přípravky bude vaše vozidlo zase jako nové. Vysátí vozidla, hloubkové čištění sedadel extraktorem, čištění čalounění dveří a stropnice, čištení a ošetření plastů (kůže), čištění mezidveřních prostor, ruční mytí vozidla,sušení karoserie,dekontaminace laku (odstranění nanosové rzi a asfaltu z karoserie), voskování karoserie tvrdým voskem, čištění kol, impregnace pneumatik, leštění oken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения