středa 6. ledna 2016

Dózy na kávu

Ke stárnutí kávy nejvíce napomáhá vzduch. Klasické dózy na kávu sice kávu uzavřou před přístupem vzduchu z okolí, nicméně nedokáží vytlačit vzduch zevnitř dózy. Speciální dózy uchovají kávu v optimálních podmínkách a suchu. Jsou praktické a mohou se stát elegantním doplňkem kuchyně.


Vyrábějí se v mnoha provedeních i velikostech. Na výběr jsou tradiční dózy , retro kousky i designové modely do vaší kuchyně. Dózy na kávu , DokonalaKava. EU Vážení přátelé, bohužel s ohledem na situaci v České republice a na Slovensku může být dodací lhůta zboží opožděna. Mrzí nás to, omlouváme se za komplikace.


Plechové vakuové dózy na čaj a potraviny Oblečte váš čaj a kávu do krásného a praktického kabátku. Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit. Nesprávně uskladněná káva nebo čaj ztrácí velmi rychle svou výraznou chuť i aroma.


Uchovejte je tak, abyste se z nich mohli dlouho těšit. Naše dózy na kávu a čaj jsou k tomu přímo stvořené a navíc krásně vypadají. Praktická dóza, krůček k doplnění a zlepšení vzhledu Vašeho domova.


Dóza je speciálně určena pro skladování kávy. Kávu uchová čerstvou bez ztráty. Nic neškodí kávě tolik jako vzduch a vlhkost.


Dózy na kávu

Stačí několik dnů, často pouze hodin, a chuť a aroma se změní k nepoznání. Jak kávu udržet déle čerstvou. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na potravi.


Vákuové dózy na kávu AVX sú vďaka patentovanému uzáveru ideálne na uskladňovanie kávy a iných potravín. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste.


Dózy na kávu

Rôzne veľkosti a farby. Doprava grátis pri nákupe nad 1eur. V naší nabídce najdete plechové dózy s nejrůznějšími motivy. Dóza není pouhá krabička na čaj či na kávu , slouží ke skladování čaje a kávy, aby nedocházelo k jejich vyvětrávání. Kovová dóza je vhodná na skladovanie čaju, kávy alebo korenia.


Je zdravotne nezávadná s úpravou proti korózii určená priamo na potravinárske použitie. Vítejte na novém e-shopu KAVA. Prosíme naše zákazníky o novou registraci na našich stránkách. Kč Plechové dózy na kávu , čaj a cukr černé Klaus-berg 2. Detail produktu Do obchodu. Kč Sada krémových kuchyňských dóz Brabantia, l Skladem 3. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí!


Dózy na kávu

Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu , dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения