středa 18. května 2016

Prodám svářečku co2

Inzerát byl odebran z oblíbených. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů co2. Svářečka Powermat 2SET I. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodám svářečku , půl roku starou, odvařeno cca elektro jinak nic, v podstatě nová.

K tomu nová láhev CO, samostmívací helma v hodnotě 99- Kč, nová cívka -svařovací drát v hodnotě 87-, redukční ventil atd. Mezi přednosti svářečky copatří bezesporu snadné ovládání, jednoduchá obsluha, ale také robustní konstrukce. Má podvozek a má tepelnou ochranu. Velice zachovalá - minimálně používaná. Při rychlém jednání sleva!


Prodám zcela funkční a spolehlivou svářečku COWLSP 31 výrobce ZEZ Hořice. Drát s průměrem a mm. V případě rychlého jednání sleva.

Důvod prodeje - koupě nového stroje. Prodám tento trezor s mechanickým zámkem diskový. Musel být odvrtán z důvodu zatuhnutí mazadla v mechanismu zámku. Proto je nutné tyto díry zavařit.


Bohužel nemám svářečku. Zámek je opraven a chodí lehce. Jedná se o dvouplášťový systém. Pouze osobní odběr v Havířově.


Projděte si inzeráty prodam cosvarecku na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Máte pocit, že tento inzerát sem nepatří? PRODÁM SVÁŘEČKU coMigatronic KMX 5, bez láhve a redukčního ventilu jinak komplet funkční. Prodám novou nepoužitou vakuovou svářečku Gorenje VS120E s vysokým výkonem odsávání 1W je vyrobena z nerezeové oceli. Prodám funkční svářéčku Cebora,na klasické elektrody,přípojka 380V 5ti kolik 1možnost předěláni na 220V,sváří hezky,mám ještě jednu a COtakže posílám dál pro nevyužití.


Zdravím,neměl by někdo zájem o svářečku CO2.

Ke svářečce přidám regulátor tlaku možnost i láhev CO. Regulační rozsah - 200A, bodové svařování. Na místě svářečku sestavíme a předvedeme. Reklamace: Na svařovací stroje Kühtreiber Třebíč poskytujeme záruku až roků.


U případné reklamace Cosvářeček nám stačí zavolat nebo kontaktovat e-mailem. Zajistíme její odvoz a zapůjčení náhradní svářečky. Oprava (servis) a předání zpět zákazníkovi v co.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения