pátek 13. května 2016

Svatební krabičky na cukroví

Balónky Bublifuky Candy bar Dekorace na auto Deštníky a paraplíčka Oslavy a párty Figurky na dort Jmenovky Kapesníčky, toaletn. SAFE THE DATE KARTIČKA je první předzvěst svatby a používáte ji ve chvíli, když se dohodnete na datu svatby, ale ještě nemáte místo, čas, případně další podrobnosti. Do výslužek počítejte cukroví zvlášť podle velikosti krabičky. Nezapomeňte, že budete mít ještě svatební dort a ten bude určitě také dost velký.


V nabídce máme samozřejmě mnohé další typy a barevné varianty krabiček na výslužky.

Vybrat si můžete z různých vzorů, barevných potisků a také tvarů. Nejoblíbenější jsou však stále retro krabičky a krabičky , které lze seskládat do tvaru dortu. V této kategorii nabízíme krabičky na výslužky v různých velikostech a provedeních. Obvykle se krabičky na výslužky (tzv. výslužkové krabičky nebo i svatební krabičky ) plní koláčky a cukrovím, které se podává ve svatební den. Krabice na dorty a cukroví.


Doplňky pro nevěstu i pro družičku, svatební bublifuky, polštářky na prstýnky, svatební podvazky, knihy, truhly, klece a boxy na peníze, svatební vývazky, ozdoby do vlasů, perličky pro vaši dokonalou svatbu. Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a papírové košíčky na svatební koláčky. Pro náročné zákazníky nabízíme luxusní krabičky na svatební zákusky.

K takovým důležitým detailům, které jsou potřebné splnit, aby svatba byla dokonalá a splňovala všechno, co si představujeme, patří i svatební krabičky. Svatební krabičky na cukroví , na koláčky, i na peníze. Cena této krabičky je 25-.


Pořiďte si krásné krabičky na výslužku a překvapte své svatební hosty. Tyto krabičky na výslužku, budou ladit s ostatní svatební výzdobou. Bílé krabičky s květinovým Boho motivem jsou dostatečně velké, aby se do nich vešlo cukroví , dortíky i koláčky. Dortová krabice na svatební výslužky z bílého pohlednicového papíru. Kvalitní bazar se svatebním oblečením a dekoracemi.


Cukrářské obaly za výhodné ceny. Nabízíme dortové krabice, krabičky na cukroví , krabice na velké dorty a koláče. Vše skladem, k dodání do hodin! Vyrábíme svatební košíčky na cukroví , košíčky na cupcake, svatební krabičky na výslužku a jiné svatební doplňky jako svatební etikety nebo papírové talíře.


Je vyrobena z potravinářské lepenky, která má atest pro přímý styk s potravinami. Do krabičky se vejde přibližně 7g cukroví , dodáváme ji v rozloženém stavu. Rozměry : 1× × mm Min.


Na Vaše přání můžeme sladit ozdoby na cukroví do Vámi zvolené barvy (např. modré, červené, fialové, atd.) Po domluvě lze také vyzvednout již hotové výslužky - buď v krabičkách či jinak zabalené. V objednávce, prosím, uvádějte i čísla vybraných druhů cukroví.

Některé druhy mají podobný název, ale liší se. Hrajte si s barevnými kombinacemi Vaší svatby. Na tyto výslužky nejčastěji použijeme papírové krabičky na výslužky, do kterých vložíme kousek svatebního dortu, zákusky, minidezerty a cukroví. Tématické fráze: svatební cukroví zdobení na svatební cukroví svatební cukroví recepty svatební cukroví zdoben í zdobení svatebního cukroví recepty na svatební cukroví zdobení cukroví inspirace recepty na luxusní svatební cukroví lu. Malá krabička na svatební výslužku Cakes - Malé krabičky na svatební výslužky, cukroví , koláčky.


Malá krabička na svatební výslužky z pohlednicového papíru se světle růžovým a mint blue potiskem se vzory puntíků, srdíček, malých cupcakes a proužky a nápisem Thank You. Vám výslužky připravíme. Ani závěr svatebního veselí by neměl zůstat bez příjemného překvapení pro svatebčany – je již tradicí a zvykem obdarovat hosty svatební výslužkou darovanou v krabičkách na výslužku. Tradiční součástí svatby bývají výslužky pro svatební hosty.


K tomuto účelu pro Vás vyrábíme elegantní krabičky na svatební cukroví či koláčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения