pátek 20. května 2016

Restaurace špilberk

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪ restaurace ‬ auf eBay an. Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali.


Restaurace špilberk

Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče. Café Špilberk je nekuřácká kavárna, kterou naleznete v areálu hradu Špilberk v jižním křídle naproti dělům.


V kavárně v současnosti probíhá výstava fotografií fotografky Michaely Wecker z vojensko-historických akcí. Při rezervaci stolu Vám zašleme vyjímku k vjezdu autem do areálu hradu Špilberk elektronickou poštou, nebo po příjezdu na hrad si ji vyzvednete u obsluhy OD STŘEDY 18. Kavárna se nachází v atraktivní lokalitě areálu hradu Špilberk v samém srdci města Brna. Přijďte se k nám občerstvit a vychutnat si lahodnou kávu s překrásným výhledem na. Naše restaurace se nachází v samém podhradí na ulici Husově blízko Šilingrova náměstí odkud je blízko do středu města a dobré spojení MHD.


Restaurace špilberk

Na hrad Špilberk se dostanete různými cestami – stačí vždy mířit nahoru. Ať už zvolíte vlastní nohy, auto nebo MH mějte na paměti, že kvůli rekonstrukci je právě průchozí pouze brána směrem od ulice Gorazdovy. Hradní restaurace Špilberk , Brno: Pozrite si x_reviews zariadenia Hradní restaurace Špilberk , ktoré má na portáli Tripadvisor recenzie z celkového počtu bodov a nachádza sa na mieste č. Historické hradní interiéry, výborná česká kuchyně. Povolení k vjezdu až na hrad. Firemní večírky, svatby, rauty zajistíme včetně doprovodného programu, terasa s úžasným výhledem na Brno.


Velky vyber dobre kavy, Ochotny sympaticky personal. Interiéru dominují ozdobné dřevěné obložení stěn, vyřezávané trámové stropy a malovaná kachlová. Nabízíme vynikající českou kuchyni a zvěřinové speciality. Hradní vinárna Špilberk Virtuální prohlídka Hradní restaurace Špilberk a hradu Špilberk. BUDE HRADNÍ RESTAURACE A VINÁRNA UZAVŘENA!


Vítejte na stránkách naší brněnské kavárny situované na hradě Špilberk. Klademe důraz na kvalitu a našim hostům podáváme jen to nejlepší. Hovězí svíčková,čabajka,myslivecké koř. Skvělé místo pro návštěvu dobré restaurace v Brně, pro oslavy.


Prvotřídní restaurace v centru Brna se skvělým výhledem na Špilberk , unikátní terasou a chutnou kuchyní. Vaše restaurace v centru Brna. Nejlepší restaurace v Brně s výhledem. Pro rozvoz jídla si můžete vybrat ze zvěřinových jídel a specialit české kuchyně jako je kachní prso nebo hovězí svíčková na smetaně. Vinný sklep je nejstarší dochovaná část hradu Špilberk.


Hradní restaurace a vinárna Špilberk “ v prostorách hradu je unikátní kavárna, restaurace ,vinárna a vinný sklep v prostorách středověkého hradu s nově zrestaurovaným interiérem. Poctivá česká jídla, speciality ze zvěřiny ale i rozvoz piva a vína zajišťuje hradní restaurace Špilberk v Brně. Dejte si na oběd opravdové kvalitní jídlo, které Vás nezklame nebo si objednejte rovnou pořádnou hostinu pro partu přátel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения