čtvrtek 5. května 2016

Parni hrnec tefal

Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů. Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek! Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact. Nejen to jsou největší klady parního hrnce Tefal.


Parni hrnec tefal

Parní hrnec se skládá z několika varných nádob na sobě. Znehodnotíte jen malou část z nich, což se s jinou úpravou jídel nemůže ani srovnávat. Inzerát Tefal parní hrnec v okrese Praha-výcho cena 500Kč, od koranova. Popis: Nabízím minimálně používaný parní hrnec Tefal. Mohu zaslat přes zásilkovnu Kč.


Rozjasněte barvu svých ingrediencí a podávejte skvělá jídla připravená pomocí programů vaření. Když přístroj uvedete do chodu, jídlo se udělá v páře, tím pádem má skoro všechny své vitamíny, minerály a stopové prvky. Francouzská značka Tefal patří mezi známé a oblíbené výrobce na poli vybavení do domácnosti. Objevte Steam n Light, příjemný parní hrnec , který dokáže uvařit úplně všechno!


Parni hrnec tefal

V oblasti kuchyňských potřeb se zaměřují především na výrobu vybavení pro zdravější vaření, kam parní hrnce bezpochyby patří. Tefal Convenient Plastic – to je kompaktní parní hrnec , který si oblíbí celá rodina. Každý může přidat vlastní recept. Zbořte mýty o tom, že zdravé není dobré.


Vaření s ním je jednoduché a především zdravé! Jídla v něm připravená budou nejen skvěle vypadat, ale především chutnat! Tento parní hrnec vás přesvědčí o opaku. Díky němu je možné nastavit dobu přípravy až na minut, po které se hrnec sám vypne. Najdete u něj také automatickou funkci Keep warm, která udržuje potraviny stále teplé, nebo nastavení pro mražené potraviny.


Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Multifunkční vařící a pečící hrnec Tefal nový ,záruka 2roky - inzerce, prodám. V Ostravě předám osobně jinak možno po. Při přípravě jídel můžete používat libovolný počet těchto nástavců (dle charakteru pokrmu a počtu porcí). Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Víčko skleniček zelené parního hrnce MOULINEX, TEFAL. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů parní hrnec. Sklenice parního hrnce MOULINEX, TEFAL. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Parni hrnec tefal

Navíc osobní odběr zdarma ve. Prodám nepoužitý parní hrnec XJ-5K1s návodem bez krabice,příkon 800W,digitální displej(přednastavených programů podle potravin co vaříte),nádoby na vaření,rozměry celková výška cca 40cm,šířka cca 39cm,hloubka cca 21cm,vnitřní rozměry varné nádoby 32x20cm ovál,hloubka 2cm. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Mám doma parní hrnec Tefal. Včera jsem v něm poprvé zkoušela vařit. Brambory a zelenina vynikající, takže vůbec nelituji že jsem ho koupila Dělala jsem i kuřecí prsa.


Parni hrnec tefal

Hrnec je složen ze spodního hlavního dílu a několika nástavců. Potraviny jsou připravovány za pomocí vlhkého horka. Já se tedy musím pochlubit, dostala jsem od svého miláčka parní hrnec TEFAL VitaCuisine a opravdu si ho nemůžu vynachválit :) Ani ten, komu v tom zrovna připravuji něco dobrého a hlavně zdravého. Na víku a stěnách nástavců se voda sráží, nekape ale na potraviny, stéká po stěnách zpět do spodního hrnce. K přípravě postačí jen malé množství vody.


Disponuje napařovacími nádobami o objemu a litrů. Možné použít nebo mísy podle aktuální potřeby. Užitečným pomocníkem je miska na přípravu rýže. Víko slouží jako servírovací talíř. Výsledek bude mít báječnou chuť.


Jednoduše vložíte ingredience dle receptu, vyberete jeden ze programů a zbude vám čas věnovat se jiným činnostem, dětem, nebo můžete jít na procházku se psem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения