úterý 31. května 2016

Ochlazovací káď

Venkovní ochlazovací káď KAMBALA o rozměrech 130xcm. V našich vanách a kádích se snoubí kouzlo voňavého dřeva s ruční prací, kterou provádíme s největší pečlivostí a radostí. Při výrobě dodržujeme valašské tradiční postupy obohacené o moderní technologie.


Ochlazovací saunové kádě v různých velikostech a možnostech. Dřevěná ochlazovací káď Maxs bílou akrylátovou vložkou - určena pro osoby. Káď je vybavena výpustí a systémem zabraňujícím přepľnění kádě.

Studená voda je nejpřirozenější a nejčastěji používaný způsob, jak se po saunování zchladit. Káď je ideální jako lázeň pro celoroční využití. Finové se s tím dříve nepárali – jednoduše skočili do ledové vody v jezeru nebo potoce. My nabízíme modernější způsoby – atraktivní sprchy, polévací vědro, ochlazovací káď nebo bazének.


Můžete si vybrat z několika typů ochlazovacích kádí. Je vypracovaná do nejmenších. Rozměry: x 1x 1cm. Součástí kádě je přepad a automatická výpusť.


Saunová ochlazovací káď ROYAL je výrobek prvotřídní kvality.

Ať už se jedná o materiál či celkové zpracování. Dočkáte se i patřičného. Laminátová ochlazovací káď vysoké kvality s bohatou výbavou, jako je sedačka, přepa výpusť ovládaná táhlem a flexibilním sifonem. Bukové venkovní obložení.


Koupel v dřevěném sudu je krásným zážitkem! Pro ochlazení po horké koupeli, pobytu v sauně či v horkém létě nabízíme ochlazovací sudy z altajského cedru. Zchlazení ve studené vodě má spoustu zdravotních benefitů a výrazně podporuje imunitní systém. K šokovému zchlazení slouží závěšené 15l vědro s ledovou vodou. Vše pro Váš relax: vířivka, infrasauna.


Provozovatel webu, Goatle s. Dřevěná cedrová káď je vybavena dvěma sedátky, dřevěnou stoločkou (schůdky) a vypouštěcím systémem s dřevěnou rukojetí. Dřevěné vany a ochlazovací kádě s nerezovou vložkou jsou vhodné především do interiéru, díky vložce se zamezí sesychání dřeva a následnému úkapu vody. Saunování je velmi zdravé - uvolňuje unavené svaly, zklidňuje stres a vyplavuje endorfiny. Po sauně musí následovat ochlazení, které je její nezbytnou součástí.


Pro ochlazení dodáváme ochlazovací kádě a ochlazovací vany z kvalitního dřeva s dlouhou životností. Káď je nově opatřena nerezovými stahovatelnými obručemi, které dovolují regulovat utažení kádě, protože nároky na její stažení se mohou lišit podle podmínek, kterým je dřevo vystaveno. Ručně vyrobená z olšového dřeva v dokonalém zpracování.


Severský cedr je jedním z mála druhů dřevin, které přirozeně odolávají všem povětrnostním podmínkám.

Má přirozenou odolnost vůči vlhkosti, nevadí mu dlouhodobé vystavení slunečnímu svitu, děšti ani sněhu. Podlaha by měla být vodorovná. Instalaci by měl provádět instalatér.


Co by to bylo za saunu bez možnosti tolik příjemného ochlazení. Stylovost námi nabízených kádí a ochlazovacích věder je jednoznačná. Nabízíme ochlazovací vany v několika variantách a rovněž i sklopná ochlazovací vědra k přišroubování na zeď. Káď je vhodná pro ochlazení po saunovacím cyklu, díky dřevěnému obložení se skvěle hodí ke klasickým finským saunám.


Je k dostání ve verzi Lux a Elegance. Káď s bílou vložkou je výrobek špičkové kvality. Káď obsahuje přepad a výpusť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения