čtvrtek 12. května 2016

Fén eta 4320

Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká Pro výdej již objednaného zboží jsou naše pobočky otevřeny. PŘÍKON: W, Destičky s keramicko-turmalínovým povrchem (x 9mm), Plynulé nastavení teploty 1- 2°C, Funkce žehlení s párou, Délka napájecího kabelu m, Otočný napájecí kabel, Světelná signalizace provozu, Rychlé zahřátí žehlících desek, bílá. Veškeré informace o produktu.


Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie ETA Gold Edition. Fény na vlasy ETA jsou nepostradatelnými pomocníky hlavně v zimních měsících, během hektických rán nebo třeba při návštěvě bazénu. Každý fén ETA navíc disponuje bohatým příslušenstvím, které vám umožní vytvořit účes přesně podle vašich požadavků.


Bát se nemusíte ani přesušení vlasů a jejich poškození – fény ETA jsou totiž vybaveny funkcí ionizace, která o vaše vlasy během vysoušení šetrně pečuje. Pokud se chystáte na cesty, neobejdete se bez parťáka v podobě cestovního fénu ETA v různých barevných kombinacích. Dvě rychlosti a stejný počet teplotních. Eta ukazuje, že dokáže vyrobiť fén za rozumné peniaze ale s funkciami, vďaka ktorým budete za každej situácie krásna. Tento model vám s tým pomôže navyše aj tým, že ako darček zdarma k nemu dostanete aj kefu a taštičku.


Touto dárkovou sadu potěšíte každého, kdo má rád krásné a upravené vlasy. Díky ní působí vlasy po vysušení zdravým a přirozeně lesklým dojmem. Ionizace navíc zabraňuje tvorbě elektrického náboje, takže se vlasy neježí.


Studený vzduch zafixuje účes a velmi praktické je i poutko na zavěšení. Aby toho nebylo málo, je vybaven také ionizérem, který eliminuje statickou elektřinu, a upravuje i uhlazuje účes. Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní krabici, 1 stav, nový, nepoužitý, záruka zůstává, proto ta cena ! Pouze 1ks za tuto cenu ! Pro objednání výše uvedených produktů použijte tento objednávkový formulář. V poli Zadání objednávky (dole) napište přesný název produktu, ktechý chcete objednat.


Tento fén má také odnímatelný filtr pro vyjmutí zachycených vlasů. Praktickou maličkostí je pak poutko na fénu, takže si ho můžete zavěsit pěkně po ruce. Tento krásny set nesmie chýbať žiadnej žene.


K fénu potom nechýba áno difuzér a koncentrátor a to všetko spoločne aj s kefou môžete vložiť to štýlové taštičky, ktorá. Je vybavený funkciou ionizácie. K č bez DPH 28Kč s DPH. Kč bez DPH 34Kč s DPH.


Fén Gallet SEC 9Lasson. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Malé elektrospotřebiče Nádobí. Velké elektrospotřebiče.


Touto darčekovou sadou potešíte každého, kto má rád krásne a upravené vlasy. Hlavní vlastnosti a funkce Typ fénu: standardní fénMax. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov.


Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения