středa 4. května 2016

Mlýnkoodstopkovač bazar

Fotogalerie k inzerátu. Text inzerátu Vyměním tento mlýnek za menší model (méně výkonnější) Z důvodu menšího zpracování h. Text inzerátu Dobrý den, Prodáme zánovní mlýnkoodstopkovač značky MORI, typ Rs mačkacími válci. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.


PRODÁM – SLEVA – MLÝNKOODSTOPKOVAČ S MAČKACÍMI VÁLCI MORI RA RMUTOVÉ ČERPADLO MORI V15. Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren. Obsah je chráněn autorským zákonem. Prodám nerezový lis a mlýnkoodstopkovač 15.


Násypka cca 6kg hroznů (vlastní výroby), mlýnkoodstopkováč (Wottle-A2), olivové čerpalo (Mori). Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Inzeráty prodam v kategorii Zahrada bazar v Břeclavi na Sbazar. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Jedná se o násypku, mlýnkoodstopkovač a olivové čerpadlo vše v nerezovém provedení.


Stroje - Nasypka na bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pronájem vozítek Segway. Speciálně upravené chladiče CWP 2V, CWP 300V. Mlýnkoodstopkovač smalt motor. Výrobce: Záruka: roky Ruční smaltový mlýnkoodzrňovač vhodný pro malovýrobu.


Dům a zahrada - Lis na víno bazar. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Koupím ZÁTKOVAČKU na skleněné láhve na víno.


Vinařské stroje - inzerce. HOWARD WEINPRESSE TYP 700. Hortus kravský hnůj kg. Młynkoodszypułkowarka Jolly 35E INX. Zátkovačka na KORKOVÉ zátky stojanová velká a malá.


Rusztowania szpalerowe sadów i winnic, słupki, druty. Maszyny winiarskie i sadownicze. Rozdrabniacze, tłocznie, filtry, pompy, młynki, prasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения