pátek 20. května 2016

Paletovy regal

Paletové regály Jungheinrich u nás! Nejvyšší kvalita za rozumné ceny. Kvalitní paletové regály na míru! Osvědčená kvalita od Jungheinrich. Prvotřídní zákaznický servis.


Užívejte výhod kompetence výrobce. Vozíky pro každé použití. Přímo ve Vaší blízkosti. Servis regálových zařízení. Vše na míru Vašim potřebám.


Jednoduchý na instalaci, flexibilní v použití, nadstandardní nosnost. Ponúkame mnoho riešení skladového hospodárstva, disponujeme až typmi paletového systému s množstvom možných modifikácií, ktoré nám umožňujú ponúknuť zákazníkovi to najlepšie riešenie. Na prvním místě je bezpečnost a spolehlivost. Díky velmi pečlivému testování a vyvíjení jednotlivých komponent můžeme hrdě prohlásit, že naše paletové regály odpovídají jak přísným normám FEM (Fédération Européenne de la Manutention), tak neméně přísným normám EN 15. Záruka roky, doprava.


Palety je možno ukládat libovolným směrem. Pro zboží necitlivé vůči povětrnostním vlivům, které může být ve venkovním prostředí skladováno v regálu, neexistuje žádná lepší alternativa. Konvenčné – klasické paletové regály - Najuniverzálnejší systém pre priamy a jednotný prístup ku každej palete. Mecalux: Kovové regály, skladovací systémy, automatické sklady. Eshop s regály a regálovými systémy.


Zvolte kvalitní, značkové produkty od jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů regálových systémů ve střední Evropě. Regal : Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Hochwertige, modulare Möbelstücke aus nachhaltigen Materialien. Jetzt nach Hause bestellen! Alles für Deine traumhafte Einrichtung.


Vhodné jsou zejména do skladů a průmyslových objektů. Dělí se na několik typů, dle způsobu ukládání a tvaru konstrukce. POJÍZDNÉ PALETOVÉ REGÁLY. Systém pojízdných regálů zajišťuje přístup ke každé paletě jedinou pracovní uličkou. Využitím pojízdných paletových regálů se zvýší kapacita skladu až o 1 oproti klasickému řešení při zachování přístupu ke každé paletě.


Regály do skladů, výroby i archivu. Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít. Jejich dodávku, montáž a poradenství zajišťujeme. Užitím pojízdných paletových regálů se snižují požadavky na nákladnou skladovací plochu.


Díky možnosti posunout regál musí být otevřena vždy pouze jedna chodbička pro zakládací vozíky za účelem odběru zboží, zbytek plochy lze optimálně využít pro spojené řady paletových regálů. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения