středa 25. května 2016

Nepromokava plachta pod stan

Můžete je použít k zakrytí písku, dřeva, stavebního materiálu, stavebních strojů, vozíku, střechy, mobilních plotů apod. Uplatnění pro ně naleznete i na cestách, kdy je můžete použít jako bezvadné izolační fólie pod stan , nebo dokonce jako jednoduchý nepromokavý plachtový přístřešek. Skladem modelů od oblíbených značek např. Pevná podlážka pod stan od značky Easy Camp je vyrobena na míru stanu Palmdale 600. Odolná a nepromokavá zástěna k párty stanu Outwell Day Shelter XL vás ochrání před nepřízní počasí za.


Tyvek – lehká nepromokavá plachta pod stan , karimatku atd.

Krycí plachty za nejlepší ceny, v ceně již od KČ s DPH. Ochrání Váš majetek proti větru, dešti a slunci. Naše krycí plachty jsou vyrobeny z polypropylenu, oboustranně pokryté vrstvou polyethylenu, která má nepromokavé vlastnosti.


Vyberte si plachtu na kryciplachta. Při cestování na lehko v mírnějším klimatu můžeme z výbavy vynechat stan a nocovat pod mnohem lehčím přístřeškem. Do povinné výbavy je nutné přidat několik metrů pevné pomocné šňůry a karabiny, pomocí kterých turistický přístřešek snadno přichytíte ke stromům.


Náhradní střešní plachta pro nůžkový stan 3x- zelený. Nepromokavá střešní plachta v rozměru 3x3m určená pro stany nůžkové Light a Classic. Kvalitní polyesterová tkanina s vrstvou PVC.

Střešní plachta má po obvodu suché zipy pro upevnění bočních stěn. Vyrábí krycí plachty všeho druhu, plachty bazénové, solární, plachty na přívěsné vozíky, na prodejní stánky, markýzy, foliovníky atd. K oblíbeným produktům firmy Mikel s. Vyberete si z naší nabídky nůžkovou konstrukci podle své potřeby a my Vám na ni ušijeme plachtové díly z kvalitní nepromokavé textilie. Pokud vyrážíte pod stan , jistě si budete chtít uvařit něco dobrého. Podívejte se na naše vařiče.


V případě, že pořádáte dětský tábor, tak vám můžeme doporučit vojenský stan , který je vhodný pro ubytování většího počtu osob. Tak plachtu jenom a pouze pokud jedu pod pískovcový převisy a to pouze pod sebe abych neměl písek všude. Když skutečně prší a fouká, tak neochrání nic. Je to jenom taková psychycká berlička k ničemu. Párty stan 2xm Classic bílý stěny.


Stan s nůžkovou samonosnou konstrukcí z oceli, což zajišťuje pevnost a stabilitu. Pevná a 1 nepromokavá střešní plachta. Nůžkový stan 3x3m ocelový Pořádáte párty, prodáváte na trzích nebo pracujete každý den na jiném místě pod širým nebem? V tom případě Vám střecha nad hlavou vždy přijde vhod.


Pokud si nevyberete z nabídky, tak neváhejte a volejte, jsme dynamická firma a umíme veškeré zboží upravit dle přání zákazníka. Všechny uvedené ceny platí pouze pro tento internetový obchod. Na této stránce jsou výsledky na dotaz plachta na stan v aktuálním křížovkářském slovníku.

Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář. Plachty jsou vhodné na zakrytí rozestavěných střech,strojů,materiálů,nářadí atd.


Plachtu můžete využít také v přírodě jako podložku pod stan anebo jako nouzový přístřešek. Upozorňujeme, že se nejedná o pravidelný rovný tvar, středy stran jsou lehce vykrojené (cca cm). Pro lepší představu si prohlédněte detailnější fotografie produktu v naší fotogalerii (v horní části této stránky pod hlavní fotkou produktu).


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Stanová plachta jako jednoduché řešení noclehu pod širákem K vám domů dorazí už druhý den po objednání Vyberete si model v požadované barvě i velikosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения