čtvrtek 26. května 2016

Pivní dárky brno

Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Na vás už záleží, které město si pro tuto úžasnou lázeňskou terapii zvolíte.


Navštívit můžete třeba populární pivní lázně Brno. Originální dárky pro milovníky piva. V zemi, kde je pivo doslova národním nápojem se najde vždy někdo, kdo ocení originální pivní dárky v podobě půllitru či vtipného pivního trička nebo praktického otvíráku na pivo. Pro všechny pivomilce i pro ty, kteří se s různými chutěmi piva teprve seznamují. Vybrat si můžete z předem připravených chuťových kombinací, nebo vám dárek připravíme přesně podle vašeho přání.


Darujte netradiční pivní speciály v krásných dárkových baleních, nebo jiné pivní dárky. Perfektní hrnek pro každého správného pivaře. Je pravda, že přes pracovní dobu asi není moc vhodné pít kávu nebo čaj s pivní sklenice, proto je tento originální hrnek ideální náhradou. Pivní zážitky jsou prostě dokonalé dárky pro pivaře.


Pivní lázně, degustace piv, beerbike, nebo třeba kurz domácího vaření piva. Naše prodejna je určena všem milovníkům piva, které neuspokojuje nabídka klasických obchodů. Pivní nadšenci mohou u nás ochutnat nabídku regionálních pivovarů a minipivovárků a zahraniční pivní speciality.


Všichni milovníci pšeničných piv najdou v naší nabídce. Na pivní aplikaci UNTAPPD je právě toto pivo dlouhodobě nejlépe hodnocené. Navštivte naši kamenou pivní prodejnu, v které naleznete široký soriment lahvového i sudového piva, kvalitní česká výčepní zařízení značky Lindr, originální pivní kosmetiku, pivní sklo, pivní literaturu a další netradiční pivní dárky. Protože Česko je známou pivní velmocí i zde se nachází pivovar, Starobrno. Zážitkové dárky Brno - 3zážitků na Adrop.


Netradiční a moderní dárky pro muže a ženy, to je dárkový obchod giftak. Nechcete se zabývat balením dárků nebo nevíte jak zkombinovat pivní dárky do zajímavé sady? Vyberte si z našich dárkových sa které jsme předem vybrali, zkom­pletovali a zabalili. Jestli sháníte originální dárek, tak jste tu správně! Vývoj ceny láhvového piva.


Pivo s obsahem alkoholu - , dříve 10-ti stupňové pivo. Uvedená cena je průměrem z jednotlivých značek v prodejnách, nikoliv v restauracích. Hledáte tipy na originální dárky pro Vaše blízké? Zde najdete nápady na ty nejmodernější dárky. Zapomeňte na ponožky a nudné knihy.


Věnujte originální dárek – zážitek! Jediný klik vás dělí od dokonalého dárku na celý život. Tácek Brno – Nová radnice a nápisy Štatl a Brno , malba, papír a přírodní korek. Nová radnice (dříve Stavovský dům či Zemský dům), Brněnský drak (krokodýl), socha, kytka, motýli, kolo a nápisy Štatl a Brno.


Designový pivní tácek, praktický stylový dárek nebo suvenýr z Brna. Adrenalinové dárky , wellness balíčky pro jednotlivce, pár i kolektiv. Nejen půllitry a podtácky, ale i další nápadité dárky pro milovníky piva. Pivní helma, opasek, USB minilednička nebo vtipný otvírák – takové a další nápadité pivní dárky najdete na Darkduck. Pivní dárky Tip na dárek pro pivní nadšence - prohlídka Klášterního pivovaru Strahov a degustace několika druhů piv Vydejte se s námi na prohlídku pražského pivovaru, jehož historie sahá až do 12.


Jaké dárky potěší pivaře? Specializujeme se na prodej piva a všeho co k tomuto moku patří. V naší nabídce naleznete vše, od pivní kosmetiky a dárkových balení, až po sudové pivo a možnost půjčit si výčepní zařízení.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения