pondělí 16. května 2016

Odvaděč kondenzátu plovákový

Odvaděče kondenzátu v provedení plovákový a termostatický. V kategorii odvaděče kondenzátu najdete v našem katalogu sortiment několika výrobců, jak zahraničních tak tuzemských. Dovolujeme si Vám nabídnout průmyslové armatury a potrubní díly za velmi dobré ceny. Armatury a potrubní díly připravujeme na zakázku dle požadavku komplet včetně požadovaných záruk se zajištěním záručního a pozáručního servisu včetně tlakových zkoušek dle ČSN EN.


Odvaděč kondenzátu je dodáván pro montáž do svislého potrubí.

Pro montáž do vodorovného potrubí je nutno odvaděč upravit: demontáží krytu, uvolněním šroubu regulátoru, pootočením tělesa do žádané polohy, upevněním šroubu regulátoru, montáží krytu. SKje velkoprostorový plovákový odváděč kondenzátu určený k vypouštění kondenzátu ze. ODVADĚČ KONDENZÁTU PLOVÁKOVÝ. K odvádění vřelého kondenzátu z parního prostoru pomocí plovákového systému s termickou předregulací.


Termická předregulace slouží pouze k. ODVÁDĚČ KONDENZÁTU PLOVÁKOVÝ PŘÍRUBOVÝ- ZÁVITOVÝ Teplota max. Použití : K samočinnému vypouštění kondenzátu ze zařízení provozovaných vodní parou. Odvaděč je možno montovat do svislého potrubí, pro montáž do vodorovného potrubí je nutné odvaděč upravit.

K zamezení vstupu kondenzátu zpět do parního prostoru je vhodné namontovat za odvaděč zpětný ventil uzavíratelný. TECHNICKÝ POPIS V chladném stavu zajišťuje zabudovaná termická předregulace automatické odvzdušnění při spouštění. Po dosažení teploty média cca 90°C se ventilový systém odvaděče uzavře a jeho další otevírání je docíleno pouze plovákem. Katalogový list ke stažení.


Víko odvaděče je vyrobeno z tvárné litiny a pro zvýšenou odolnost proti erozi je chemicky poniklováno. Plovákový odvaděč kondenzátu (závitový) Popis FTGSje plovákový odvaděč kondenzátu s tělesem a vnitřními částmi z nerez oceli a integrovaným automatickým odvzdušňovacím ventilem. Od té doby představuje BEKO TECHNOLOGIES standard pro efektivní a procesně bezpečné odvádění kondenzátu. Základní zásadou je přívod pracovní látky ve. K odvádění kondenzátu z parního prostoru pomocí plovákového systému s termickou předregulací.


Po ohřátí pracoje pouze jako plovákový systém. Je určen pro pracovní tlaky a teploty 300°C, bar. Na zvláštní přání je možno dodat odvaděč kondenzátu se sítkem.


SKje velkoprostorový plovákový odváděč kondenzátu určený k vypouštění kondenzátu ze středotlakých systémů. Typickým příkladem použití je odvodňování výměníků tepla. Odváděč SKmá těleso z tvárné litiny a příruby PN 16. Ve standardním provedení je SKvybaven vnitřním filtrem na ochranu mechanismu.


Funguje na principu plováku.

Vypouští se, jen když je plný kondenzátu , nezpůsobuje úniky vzduchu. Musí se instalovat vodorovně, u potrubí pro něj musí být trochu místa. Je choulostivý na olej v kondenzátu , plovák s. FTSje plovákový odvaděč kondenzátu s tělesem a víkem z austenitické nerez oceli s integrovaným automatickým odvzdušňova-cím ventilem.


Slouží k efektivnímu odvádění kondenzátu a rychlému odvzdušnění a tím k zajištění maximálního výkonu procesního zařízení. ARMATURY A POTRUBNÍ DÍLY, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения