pondělí 30. května 2016

Ubrusy

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího. V dnešní době jsou moderní spíše menší ubrusy , které jsou vážně jen dekorací.


Ubrusy

V každém případě ubrusy patří ke slavnostně prostřené tabuli. Hodí jak na kuchyňský stůl, tak na stolek v obývacím pokoji. Vybírejte z naší široké nabídky ubrusů a prostírání na Goldea. Ubrus je nezbytnou součástí každého stolování, proto neváhejte a rozzařte i svůj stůl kvalitním ubrusem, ať už kulatým, čtvercovým nebo obdélníkovým.


Dostupnost: Jestli zboží je, nebo není na skladě, se Vám ukáže po zvolení barvy a rozměru výrobku. SKLADEM znamená, že zboží je ihned k dispozici, CHCI OBJEDNAT znamená, že zboží není aktuálně na skladě a budeme ho objednávat od dodavatele (dodací lhůta až týdnů). Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován.


Ubrusy

K tomu slouží ubrusy a prostírání. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový.


Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Najdete u nás jak kvalitní ručně šité ubrusy , tak i polštářky, prostírání nebo podsedáky. Všechny ubrusy a další výrobky z naší nabídky jsou ručně šité v České republice a na jejich výrobu využíváme kvalitní látky, které dovážíme z Kalifornie a Španělska.


Ubrusy

Ubrusy jsou nemačkavé, pevné a velmi odolné. Pokud si nevyberete z hotových produktů, nabízíme vám výrobu ubrusů na míru - šití ubrusů na zakázku. Kvalitní a originální, tyto produkty nikde jinde nekoupíte.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus?


Ubrusy

Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Teflonové ubrusy jsou klasické ubrusy vyrobené ze 1 polyesteru. Vylitá tekutina zůstává na povrchu ubrusu a lze ji jednoduše setřít ubrouskem nebo utěrkou. V nabídce máme také kulaté ubrusy na stůl, velikonoční a vánoční ubrusy. Jednobarevný bavlněný ubrus perfektně doplní jakoukoli hodovní tabuli.


Kdybyste chtěli ozvláštnit jednobarevný obyčejný ubrus, jako dekorace vám poslouží vyšívaný ubrus, prostírání nebo dečka. Naše jednorázové ubrusy jsou dodávány v praktických velikostech a stylech pro každý požadavek a každou příležitost: naprony, šerpy, role, rautové sukně a prostírání. Díky nim máte při prostírání naprostou svobodu a můžete navodit přesně takovou atmosféru, jakou chcete. HEDVA ČESKÝ BROKÁT šije také ubrusy a naprony na zakázku. Naše ubrusy a naprony patří mezi vysoce kvalitní bytový textil.


Vybíráme pro vás jen ty nejkvalitnější materiály. Na výběr jsou látky s různými vzory či tisky. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. Kulaté ubrusy Hledáte k Vašemu kulatému stolu nový ubrus?


Nabízíme jak jednobarevné bavlněné kulaté ubrusy , tak také dekorační se vzorem či s teflonovou vrstvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения