úterý 24. května 2016

Mora ks 611mw

KS 6MW KOMBINOVANÝ SPORÁK. Plynové hořáky s elektrickým zapalováním. K dispozici jsou plynové hořáky s elektronickým zapalováním a 2dílnou vařidlovou mřížkou, která zajistí bezpečné použití velkých i malých nádob, bezpečný posun hrnců po mřížce ve všech směrech a navíc je vhodná pro.


Webové stránky prodejce domácích spotřebičů. Chváli sa úsporným ECO programom s najnižšou spotrebou energie pri pečení. K dispozícii je horné a dolné vyhrievacie teleso a ventilátor.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Trouba má nastavitelný termostat od – 2˚C a 1 smalt hlavních částí.


Free delivery and returns on eligible orders. Dobrý den, potřebuji přesně odpovědět na můj dotaz. Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek W. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do.


Multifunkčná rúra umožní navoliť jednu zo šiestich funkcií: Rozmrazovanie, Kruhové ohrevné teleso a ventilátor, Klasický ohrev – horné a spodné ohrevné teleso, Horné ohrevné teleso, Horné ohrevné teleso a ventilátor, Spodné ohrevné teleso a. V případě Vašeho zájmu k objednání, zakoupení nebo jen ke zjištění informací ve věci dostupnosti či cenových relací náhradních dílů ke spotřebičům Gorenje, MORA či Hisense, Vám budou ochotně podány informace a další podrobnosti zásilkového prodeje. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Ovládání je velmi jednoduché.


Regulace plamene hořáků čtyřmi knoflíky plus samozápal hořáků elektrickou jiskrou. Troubě připadají zbylá dvě kolečka, kde můžete nastavit i ECO. Elektrický, volně stojící sporák Mora CS 6MW má sklokeramickou varnou desku, která vydrží váhu až 1kg, je tepelně odolná a lehce omyvatelná. Základom tejto rúry je kruhové výhrevné teleso s centrálnym ventilátorom.


Díky dlouholeté tradici společnost Mora ví, které dílce sporáku jsou nejvíce namáhány, a proto je na nich použit kvalitní 1 smalt. Ten se vyznačuje stálobarevností, vysokým leskem, odolností na otěr a dlouhou životností. Kombinovaný sporák bílý plyn. Multifunkční trouba umožní navolit jednu ze šesti funkcí: Rozmrazování, Kruhové topné těleso a ventilátor, Klasický ohřev - horní a spodní topné těleso, Horní topné těleso, Horní topné těleso a ventilátor, Spodní topné těleso a ventilátor.


Plotýnky jsou pro maximální komfort při vaření a zapalují se jednoduše integrovaným zapalovačem. Plynová varná deska, kterou je sporák vybaven, ohřívá rychle a úsporně. Mřížka je rozdělena na části pro snadnější čištění.


Výrobek je v kategorii Kuchyňské sporáky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Info o zpracování osobních údajů Správce os.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Základem této trouby je kruhové topné těleso s centrálním ventilátorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения