úterý 17. května 2016

Samoobslužná myčka cena

Mapa samoobslužných ručních myček ( samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Je bezkontaktní mytí (bezkontaktní myčka ) auta pro mě? Mnoho zákazníků dá bez váhání přednost samoobslužnému mycímu boxu před klasickou automatickou myčkou hned z několika důvodů.


Své vozidlo si totiž mohou umýt tak říkajíc po svém, beze strachu, že jim kartáče jakkoli poškodí lak. Navíc mnohdy za nižší cenu. Udržujte svůj vůz v dokonalé čistotě. Při ručním mytí svůj vůz umyjete pečlivě po celé ploše. Díky bezkontaktnímu mytí nedochází k mechanickému oděru, lak vaší karoserie díky tomu zůstane nepoškozen.


Modulární myčka je skvělou alternativou kontejnerové myčky, skvělé se hodí do míst se střední a nízkou intenzitou provozu. Tato varianta se rovněž využívá, jako prostředek k rozšíření nabízených služeb již existující podnikatelské činnosti. Hlavní výhodou tohoto druhu řešení je úspora místa, modulová. Na všech částech strojního zařízení naleznete štítky výrobců, které ukazují, že byl náš výrobek sestaven z kvalitních komponentů.


Naše myčka poskytuje široké množství služeb ručního mytí aut. Z naší rozsáhlé nabídky mycích programů, které jsou poskládány ze služeb uvedených níže v seznamu, si určitě. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash. Pokud to s wapkou umíte, dokážete auto očistit už za Kč. Každý se ale spolehlivě vejde do stovky.


Samoobslužná myčka vozidel Humpolec a Havlíčkův brod. Myčka nádobí vám ušetří spousty práce, a nakonec i nějaké ty peníze – spotřebujete méně vody a ve finále vyjde mytí levněji, i když započítáte peníze za tablety a spotřebovanou energii. Myčka nádobí patří k vyšším investicím do domácnosti, proto je dobré před nákupem vše pořádně zvážit. C ohřáté vody s čistícím práškem. Mytí proudem změkčené a na st.


Směs vody a mikro prášku Active Power Pearl pod tlakem až 1barů směřuje na povrch auta. Průměrný počet impulzů u mytí Zlatým programem – celkem impulzů (vozidla střední třídy např. Škoda Octavia) Tlačítka je nutno přepínat ručně po uplynutí přibližného počtu impulzů, viz. Uvedená cena je počítána pro mytí běžně zašpiněného vozidla a použití všech volitelných programů. V případě velmi silně zašpiněného vozidla nebo vozidla dlouhodobě nemytého a vozidel větší konstrukce (např. dodávky, velká kombi, SUV, MPV a další), kdy se prodlužuje proces mytí, může být cena za mytí vyšší. Díky kombinaci programů a moderní technologii lze dosáhnout výsledku, za kterým jste do automyčky přijeli.


Více možností a nastavení vám umožňuje své vozidlo umýt zrovna tam, kde je potřeba, aniž byste museli utratit velkou částku peněz. Vyrábíme české technologie bezkontaktních automyček. Zákazníkům poskytujeme pravidelný servis, mycí chemii a zajišťujeme dostupnost náhradních dílů. DiBO - samoobslužné myčky, myčky kamionů a vlaků. Jelikož lidé hledají levné mytí svého vozu, a budou jej hledat stále častěji, mají samoobslužné myčky vysoký potenciál.


Nádobí, které z ní vyndáte je perfektně usušeno a nepotřebuje žádné další utírání. Co se týče kapacity, je myčka nejvhodnější pro čtyřčlennou rodinu. Jistě omluvíte “krásnou” holandštinu v videu. EHRLE Společnost EHRLE, jakožto lídr na automobilovém trhu bezdotykových myček, prosazuje tuto metodu mytí, jelikož je, spolu s vyráběnou technikou zařízení a vysokou kvalitou chemických prostředků, velice účinná a bezpečná pro všechna vozidla.


Stavíme a provozujeme samoobslužná mycí centra - nejšetrnější způsob mytí. Na českém trhu jsme zároveň obchodním zástupcem bezdotykové technologie BKF, zajišťující nejlepší poměr ceny, kvality a návratnosti vložené investice. Pojme až sad nádobí.


Co se týká spotřeby elektrické energie, ta jí mírně nadprůměrná. Vody spotřebuje naopak méně než je obvyklé. Je vybavena většinou funkcí, chybí ji pouze dětská pojistka.


Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. Automyčka Dejvice v ul.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения