středa 18. května 2016

Pivovar lindr mžany nechanice

Našim společným cílem je nabízet vám příjemné trávení volného času v nádherném venkovském prostředí. Proto byl náš objekt vybudován. Rádi bychom, abyste se u nás cítili jako doma. I proto jsme se vrhli do náročné rekonstrukce zchátralé budovy. Chtěli jsme toto místo a jeho historii zachovat.


There is a restaurant serving Pizza cuisine, and free private parking is available. Po předešlé rezervaci jsme s přáteli Pivovar. Mimo pivovaru, restaurace, sálu s jevištěm se zde nachází i wellness zóna, penzion, víceúčelové sportovní hřiště pro letní i zimní sezónu, posilovna nebo třeba kuželna. Pivovar Lindr Mžany v Nechanicích už se těší na vaši návštěvu. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


All units at the guest house are equipped with a seating area, a flat-screen. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“. Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály.


Pivovar lindr mžany nechanice

Stisknutím tlačítka Odebírat informace uděluji výslovný souhlas společnosti LINDR. Tento souhlas je udělován na dobu neurčitou nebo do. Více zjistíte na portále DoPenzionu. Mikroregion Nechanicko. Pivovar LINDR Mžany - Nechanice , Sadová 13 Pivovar LINDR Mžany - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení.


Přehlídka divadelních spolků v KD Nechanice začíná. Kromě stylového ubytování nabízí penzion restauraci, sál s divadelním jevištěm i wellness zónu. Plánovaný komplex počítá s obnovením divadla, restaurováním historické opony, výstavbou pivovaru, restaurace, kvalitní kuchyně, pivních lázní, ubytovacích kapacit včetně sportovního vyžití. Pivovar sídlí v rekonstruované budově v areálu stejnojmenného penzionu. Zdařilo se úspěšně zkombinovat prostory původní stavby s moderním vybavením interiéru.


Pivovar lindr mžany nechanice

Restaurace nabízí kromě piva domácí kvalitní kuchyni, jejíž přípravu můžete přímo sledovat. Součástí moderního univerzálního komplexu je kromě pivovaru také restaurace, sál s divadelním jevištěm, dětské hřiště, wellness zóna s privátními pivními lázněmi, penzion, víceúčelové sportovní hřiště pro letní i zimní sezónu, posilovna a kuželna. Kraj: Královehradecký kraj. Vše o pivovarech, výrobě a pití piva. Dej Bůh štěstí Nadměrná konzumace al.


Zároveň se stává moderním společenským centrem. Single, double and multiple-bedded rooms are available. Relaxation is offered at the wellness centre. The guest house also offers conference spaces.


Pivovar lindr mžany nechanice

Local restaurant can be used for catering. Wireless internet connection is available. Pivovaru LINDR Mžany , připravený letošní VELIKONOČNÍ SPECIÁL. Můžete ho ochutnat třeba ve čtvrtek 13.


Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo, která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a restauracích. Prodej potravinářských plynů v tlakových lahvích - bombách. Nabízíme Vám láhve s N- dusíkem vhodným na víno, CO- oxid uhličitý a směsi Na COvhodným pro čepování piva a limonád.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения