pátek 6. května 2016

Bezkontaktní myčka brno

Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Nejmodernější bezkontaktní mycí centrum v Brně s nejnovější technologií na trhu, pro maximální účinnost. Klasické mycí linky zanechávají škrábance, kde vzniká riziko poškození vozu. Bezkontaktní a šetrné mytí Brno. Nano4wash - bezkontaktní mycí centrum, Brno.


Samoobslužná bezkontaktní myčka UniHobby Brno , Brno. Doporučuji sice běžnou bezkontaktní myčku, ale mají nastavený odpočet tak, že člověk umyje auto opravdu za pár korun. Dobrý tlak na mytí má myčka v Benešově. Na všech částech strojního zařízení naleznete štítky výrobců, které ukazují, že byl náš výrobek sestaven z kvalitních komponentů. Jsme jak distributorem, tak i provozovatelem vlastních samoobslužných myček v České a Slovenské republice.


Myčka , která skutečně myje. Zákazníci, kteří se rozhodli pro nás, oceňují především naše praktické zkušenosti s provozem. Nezávazně nás kontaktujte. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash.


Tímto dávám společnost BKF Myčky s. Nejmodernější myčka aut, motorek, kol a psů v Brně nabízející služby v oblasti čištění motorových vozidel, ruční mytí, čištění interiéru, samoobslužná mycí zařízení a boxy a portálové mytí. Je bezkontaktní mytí ( bezkontaktní myčka ) auta pro mě? Mnoho zákazníků dá bez váhání přednost samoobslužnému mycímu boxu před klasickou automatickou myčkou hned z několika důvodů. Své vozidlo si totiž mohou umýt tak říkajíc po svém, beze strachu, že jim kartáče jakkoli poškodí lak.


Navíc mnohdy za nižší cenu. Svého plechového miláčka umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem. Provoz myčky se stanovišti je prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Jsou pro Vás připraveny mycí boxy a jeden vysavač. Vedle vysavače bude během několika týdnů osazena i pračka na koberečky.


Původní záměr s vybudováním dalších míst pro vysávání vozidel musíme prozatím odložit, neboť pozemek uvažovaný. Nově nabízíme MAXIMÁLNĚ ŠETRNÝ, BEZKONTAKTNÍ MYCÍ PROGRAM s ručním předmytím, aktivní pěnou a sušením! Mycí centrum GLANC - to je nejnovější technologie v oblasti portálových myček.


Uplatňujeme ideální ekonomiku provozu, pro nejlepší výsledky mytí používáme osmotický systém. Jako budoucí provozovatel s námi domlouváte obsáhlost příslušenství v automyčce a kontejneru. Tento druh myček nevyžaduje totiž stálé zaměstnance. MYČKA TIŠNOV LASERWASH Je bezkartáčová , tlaková mycí linka s horkým šamponem BEZ KARTÁČŮ – PLNĚ AUTOMATICKÁ.


Přichází s novými patentovanými systémy, které ulehčují celkové používání myčky pro zákazníky. Displej informuje o stavu mycí linky a možnostech použití pokladny v daný okamžik. Zeleně svítící tlačítka programů znamenají, že můžete začít s obsluhou pokladny a myčky. Car Wash in Brno , Jihomoravský Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Jak bezkontaktní myčka funguje? Výsledný efekt je docílen především využitím inovované práškové technologie, která v kombinaci s vysokotlakým mytím, odvápněnou, případně demineralizovanou vodou zaručuje vysokou efektivitu a kvalitu mytí. Díky vyhřívané podlaze jednotlivých boxů a použití teplé vody při mycím. Postačí Vám k tomu pouze kvalitní mycí produkt, výkonný vysokotlaký stroj a dodržet doporučený postup mytí.


V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu. Na stránce můžete nalézt zodpovědné osoby a e-mailový kontakt na ně. Myslete na to, že chvilku potrvá, než nateče do hadice přípravek podle požadovaného programu. Když například spustíte voskování a hned tasíte pistoli, část auta ještě postřikujete čistou vodou, která zůstala v potrubí po předchozím programu oplach.


Potřebujete vyčistit Váš automobil? V největším katalogu na internetu Automyčky. Vyberte si ze stoprocentně spolehlivého seznamu automyček v celé České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения