čtvrtek 5. května 2016

Jihokov v13

Výrobky Naše výrobky O firmě O společnosti Kontakty. This video is unavailable. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pekný nerozvrtany stôl, nové ložiská ( kompletný repas), nové vreteno, sklucovadlo, remeň. Zmena pomocou remenice. Vŕtačky vhodné do prie.


Prodáme stolní vrtačku typ V vč. Hledal jsem pod názvy Jihokov , Jihokov Hustopeče, Hustopeče, V V1 V, vrtačka. Nicméně zeptám se ještě jinak - 3la by udělat redukce mezi.


Lis na armování hydraulických hadic Lis na hydraulické hadice : UNIFLEX HM 2s novou. Mam otázku na majiteľov vŕtačiek Jihokov VVV6. Ako je tam vyriešené napínanie remeňa ? Repasujem jeden kúsok starší ako ja a motor je tam zavesený na kuse plechu a podložený klinom.


Asi sa to rozbilo a niekto to provizórne urobil. Pánové díky všem za názory. Změnil jsem kapku názor a asi pořídím nějakou starší tuzemskou výrobu.


Koukám na Jihokov vnebo va dost možná to bude lepší řešení než ty nové stroje. Ještě rozhodnout jaká z nich bude lepší a mohu začít shánět. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Jihokov Va bruska ELKO JM 1BR _____ Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej. Bylo tam pár nepodstatných úprav, ale jinak je to furt to samé. Bohužel ale váží cca kolem. Náhodou jsem jel těsně před ráno kolem prodejny a těch důchodců co tam bylo, jak kobylky. Môj koník mal kužeľ MK3.


Okrem toho som na ňom urobil viacero úprav. Aretáciu koňa som prerobil na páku, nožový suport som prispôsobil z SV1 bolo to výhodnejšie kvôli závitom, aj celé vreteno som prerobil a to tak, že predné ložisko som namiesto klzného osadil presným valečkovým určeným na obrábacie stroje a nakoniec aj závit pre prírubu som urobil ako pre 18-ku. Zboží značky PANASONIC za nejlepší ceny. Dům a zahrada - Stolni elektricka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Obchodní dům nabízející bazény, vířivky, nářadí, zahradní technika, sauny a mnoho dalších produktů.


Koupím stolní vrtačku Jihokov V16. Koupím vrtačku VS 2 VS a další. Vrtačky - poptávky - koupím, inzerce. Momentový šroubovák ČKD. Nerezové nádobí, tlakové hrnce, hrnce, pánve, velké gastro hrnce, pekáče, pečící formy a plechy, váhy, kuchyňské nože a nářadí.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bay Kleinanzeigen: Bohrmaschine, Heimwerken.


Heimwerkerbedarf gebraucht kaufen - Jetzt in Sachsen finden oder inserieren! Jsme shromažďovány údaje o více než 473klíčových slov. To umožňuje provádět analýzu klíčových slov hloubkové, získat zajímavé poznatky výzkumu konkurenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения