úterý 3. května 2016

Jeřáb liebherr cena

Your parter for innovative products and reliable service. Dosah (metrů) - údaj v závorce je dosah jeřábu s příhradovým nástavcem (krákorcem) který se dopravuje a montuje zvlášť. Jeřáby přesvědčí vysokou nosností a zátěžovými momenty, velkými výškami zdvihu a velkým dosahem. Výběr autojeřábů LIEBHERR z našeho vozového parku.


Nejedná se o kompletní seznam techniky naší půjčovny jeřábů. V případě zájmu o jinou než zobrazenou techniku nás neváhejte kontaktovat nebo pošlete nezávaznou poptávku pro řešení na míru. Nabízíme pronájem mobilního věžového jeřábu LIEBHERR SE.


Přepravujte stavební materiál rychle a lehce. Ceny jsou bez DPH, lze je upravit dle povahy zakázky. Minimální nasazení jeřábu je hodina. Založení firemní skupiny. Postupem let se z malé firmy na výrobu stavebních.


Liebherr z vlastní půjčovny. W, převodovka ZF AS Tronic, rameno 50m, hydraulicky nastavitelná špička 16m, Telma. Základem této služby je pronájem autojeřábu se zkušenou a odborně způsobilou proškolenou osobou. Manipulaci provádíme s břemeny různých druhů a tonáží ( až tun ), v závislosti na požadavku klienta a technických možností jeřábu. Mobilní a pásové jeřáby LIEBHERR.


Prodej nových jeřábů LIEBHERR. LTR teleskopické pásové jeřáby. Leading manufacturer of construction and mining equipment. Konzultace, termíny a obchodní podmínky sjednává náš odborný technik. Stroje jsou obsluhovány řádně vyškolenými zaměstnanci, kteří používají kvalitní vazací prostředky.


Veškerá pojištění spojená s manipulací břemen a dalších prací jsou zajištěna. Auto jeřáb , jeřáby velké i malé jeřábky. Jeřáby máme rádi, proto se nezabýváme jenom modely jeřábů.


Naše firma prodává a pronajíma také reálné stroje - jeřáby UNIC. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Z tohoto důvodu používáme soubory cookie s ohledem na náš oprávněný zájem zlepšovat uživatelské zkušenosti, vytvářet statistiky a nabízet vám reklamní nabídky uzpůsobené vašim oblastem zájmu včetně těch, které jsou ve vaší blízkosti, pokud nám k tomu udělíte souhlas.


Autojeřáby Brno a okolí od do 1tun. Nejste si jistí, který z jeřábů zrovna potřebujete? Zavolejte nám, rádi vám poradíme. Nové firmy musí nahlásit IČ (neuvádí DIČ)! Plody jsou jeřabiny granátové barvy, velikosti malých višní, příjemné sladkokyselé chuti jedlé čerstvé i konzervované nebo jako součást cukrářských výrobků.


Sháníte spolehlivé jeřábnické služby v Jihlavě a okolí? Potom jste na správné adrese. Obě ramena se dají prodloužit o dva krákorce o celkové délce metrů. Dále máme v nabídce stroj Demag ACa nákladní automobil s rukou a kontejnerem.


Plně automatizovaná nivelace podepření se systémem klíčové dírky pro monžát protiváhy zvyšuje rychlost a okamžitou připravenost jeřábu. Tu nejlepší cenu naleznete na srovnávači heuréka. Vyfiltrujte si nejlevnější e-shopy. Zboží si můžete srovnávat mezi více e-shopy a vybrat to nejlepš - např.


Hračky s doručením - Info v obchodu. Zobrazit zboží na Heurece. Tyto moderní jeřáby s vyspělou technologií, umožňují velmi precizní a bezpečnou manipulaci s břemeny. Vynikají svou mobilitou v extrémních podmínkách díky.


Kluci mohou náklaďák Mack správně zapažit bočními rozpěrami, vysunout rameno jeřábu a otáčet s ním v rozmezí 360°. Tento velkokapacitní pojízdný jeřáb je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения