úterý 10. května 2016

Cementovlaknite desky

Cementovlaknite desky

Cementovláknité desky Fermacell Powerpanel H2O The web site is now storing only essential cookies on your computer. Výpočet materiálu na konstrukce Spočítat materiál. Upřesnit parametry hrana.


Polodrážka (1) Rovná hran. Spojením těchto dvou materiálu vznikly desky , které prokazují velice dobré fyzikálně-mechanické vlastnostmi. Cementotřískové desky jsou odolné proti plísním a hmyzu. Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky , jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Mezi velkoformátovými střešními krytinami vyniká především příznivým poměrem mezi cenou a užitnou hodnotou.


Aniž by ztratily na kráse. Vláknocement je podstatou Cembritu, ale my nabízíme více, než jen kvalitní výrobky. Pokud zvolíte fasádní desky Cembrit, budete nejen těžit z jedinečných vlastností materiálu, ale získáte také silného a spolehlivého partnera.


Cementovlaknite desky

Desky v provedení Solid jsou unikátní tím, že mají stejnou barvu povrchu i jádra. Pokud se tedy rozhodnete pro fasádu v konkrétní barvě a zvolíte desky Cembrit Soli vybranou barvu budou mít všechny plochy i hrany, všechny. Jádro desky dokonale ladí s akrylovým nátěrem výrazné barvy, který desce dodává vysokou odolnost. Nápady nejen pro kutily. Jaroslav Benák vysvětluje, jak tehdy přemýšleli: „Říkali jsme si, že to, co vydrží vlhkost venku, vydrží i uvnitř.


Nekonečné možnosti s deskami CEMVIN. Plochu stačí ošetřit jen základním nátěrem fermacell. Desky fermacell Powerpanel H2O a HD jsou voděodolné a mrazuvzdorné. Nail The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes.


Cementovlaknite desky

Nabízíme fasádní desky CEMVIN, které se používají především pro moderní odvětrané fasády. Jsou vyrobeny s příměsí vláken nebo buničiny. Fasádní a průmyslové desky jsou vyrobené s nového moderního. Sadrokartónové, sadrovláknité a cementovláknité dosky majú jedno spoločné.


Aj napriek tomu, že majú podobné vlastnosti, je ich oblasť použitia trochu odlišná. Ide o materiály, ktoré sú určené na suchú výstavbu a svojimi vlastnosťami sa výborne hodia aj do drevostavieb. Fasádní obkladové desky jsou nezbytným doplňkem každého moderního bydlení.


Ty vynikají špičkovými technickými vlastnostmi a nádherným elegantním vzhledem. Nové, neobsahuje asbest, jsou pochůzné, montáž na latě, nerosí se ze spodu jako plechy. Možno použít na střechu, stěny i na oplocení nebo ohrazení kompostiště, jsou velmi pevné. Vlákna mohou být syntetická nebo celulozová.


Odebíráme od těchto výrobců: Cidem Hranice. Vlnité desky cementovláknité s ocelovou výztuží, tl. Díky charakteru s jedinečnou vajdřovací silou, díky funkčnosti, estetice a trvanlivosti a komfortnímu použití patří tyto desky k designovým prvkům moderních interiérů.


Přesvědčí vás hlavně díky široké škále velikostí, tvarů a barev. Cementové desky jsou nehořlavé (třída A2), mají výborné zvukově izolační vlastnosti a lze je použít jak v interiéru, tak v exteriéru. Cementovláknité, skelnými vlákny vyztužené, sendvičové desky , s příměsí lehkého minerálního granulátu (v jádru) a skelnou mřížkou (v obou povrchových vrstvách). Deska Hydropanel je navíc vysoce vodoodpudivá a odolná proti plísním.


Její vlastnosti ji tak předurčují pro vlhké a mokré prostory, které svými nároky překračují možnosti. Robustní, staticky účinné, povětrnosti odolné a nehořlavé desky jsou vynikající pro konstrukce na bázi dřeva a mohou být použity jako fasádní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения