pátek 13. května 2016

Prodám chladící box bazar

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Elektro - Chladici box bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rozměry 60x45cm-výška s víkem 31cm,vnitřní výška 25cm Při objednávce více než ks SLEVA! Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Dobrý den, prodám nové termoboxy. Různé velikosti od cca 35x35cm až 75x75cm šířka stěn cca 6cm. Když bude zájem tak mohu přidat i chladící vložky k boxum. Prodám box VARIABIL PLUS 1ks 600kc NAVÍC KE KAŽDÉMU boxU CHLADÍCÍ VLOŽKY GRÁTIS (DO VYČERPÁNÍ ZÁSOB) 1x použite silnostěnne, prostorne boxy. U boxu uveden horní rozměr vnější, spodní rozměr vnitřní.


Kazdy box ma tri nastavby,ktere jdou odebirat,nebo pridavat,takze box snizu. Lednice je necelé roky používána, bez známek poškození. Lednice má uvnitř poličky, držák na lahve, box na maso a box na zeleninu, kde je možno nastavovat vlhkost. Mrazák má šuplíky velké, malý. Prodám BOX VARIABIL PLUS 1ks 600kc NAVÍC KE KAŽDÉMU BOXU CHLADÍCÍ VLOŽKY GRÁTIS (DO VYČERPÁNÍ ZÁSOB) 1x použite silnostěnne, prostorne boxy.


Prodám chladící vitrínu na 220V, horní část prosklená, rozměry V-51cm,Š-68cm. Otevírací dveře spodní část, rozměry jedné skříně Š-42cm, hloubka 68cm. Celkové rozměry chladící vitríny D 150cm, Š-80cm, V-130cm. Cenu lze upravit po dohodě. Více typu podle výkonu.


Možná regulace teploty. Již nové eko chladivo R-32. Garance topení do -15C. Takřka bezudržbové,nejtižší jednotky. Nejkvalitnější inverterové kompresory. PC - Chladici box bazar.


Projděte si inzeráty prodam chladici box na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Hlavní menu Bazar strojů a techniky Vybavení provozoven chladící box chladící box Prodám bazar Vysočina PRODÁM CHLADÍCÍ BOX montovaný s posuvnými dveřmi a podlahou.


Vhodný na potraviny,květiny. Prosklený, průchozí chladící box Electrolux. Může sloužit ke skladování, prezentaci nebo k přímému prodeji zboží. V ceně zavážecí vozík na prezentaci a přímý prodej zboží.


Uvedená slova se kromě čárky nad „i“ liší také svým významem. Slovo chladicí (podobně jako slova řídicí, hasicí, měřicí, čisticí atd.) je přídavné jméno účelové – označuje tedy účel, k němuž nějaká věc či jev slouží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения