pondělí 23. května 2016

Ruční mytí aut praha 6

NECHTE SI PROFESIONÁLNĚ UMÝT VÁŠ VŮZ V NAŠÍ AUTOMYČCE, KTEROU NALEZNETE NA PRAZE. Detailní ruční mytí – Broušení a leštění vozu – Vícestupňová. Mytí Šmakal - Staráme se o interiéry a exteriéry. Precizní ruční mytí bez kompromisů. Prémiová nabídka včetně leštění a renovace laku!


Nechcete své auto svěřit do péče strojům?

Automyčka Dejvice v ul. Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL VE WELLNESS HOTELU STEP.


V areálu Wellness hotelu Step je veřejnosti k dispozici profesionální ruční mytí osobních automobilů. Během mytí a čištění vozidla není účtováno parkovné, proto se v kombinaci s bohatým sportovním a wellness vyžitím hotelu Step stala myčka oblíbeným místem jak pro. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět.


To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Jsme specialisté na ruční mytí a kompletní čištění osobních vozidel, voskování karoserie, impregnace a ošetření kůže, tepování interiéru a to vše výhradně zaškolenými pracovníky.

Práce je vždy prováděna do nejmenších detailů a to jak u nás v centru, tak také přímo u Vás. Stačí nám k tomu prostor na. Kromě mytí auta provádíme také čištění interiéru včetně čištění autosedaček a čalounění.


Našich služeb můžete využít nejen po celé Praze, ale nabízíme ruční mytí aut také na Ostravsku a postupně i po celé ČR. Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí. Používáme výhradně moderní. Díky precizní práci a kvalitě vosků, odjedete nejen se zářivým leskem, ale i dokonalou ochranou laku.


Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Poctivé ruční mytí aut nás baví.


Pokud potřebujete váš vůz vyčistit, rádi vám se vším poradíme a budete od nás vždy odjíždět spokojeni. Vaše jediné PLUSOVÉ mytí aut v Praze. Profi mytí aut a čištění interiéru a detailing.


Inwash ruční mytí vašeho auta, je precizní a zároveň ten nejšetrnější způsob jak uchránit lak před škrábanci z automatických myček. Po dobu čištění Vašeho vozu můžete také využít našeho zázemí ruční - mytí.

K dispozici je příjemné posezení s dobrou kávou, televize, Wifi - internet, plně vybavená kuchyňka. Vašemu automobilu dáváme maximální servis a péči již let a to kdykoliv si přejete. Pokud své auto potřebujete přes den, je možné. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Bezkontaktní mytí a čištění interiéru již do hodiny, tepování sedadel, čištění a impregnace kůže, renovace laku. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Ruční mytí v regionu Praha - Najisto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения