úterý 24. května 2016

Concept ck9090

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Recepty najdete v aplikaci Concept Vaření. Nová aplikace Concept Vaření je přehledná a jednoduchá kuchařka, která je díky mobilnímu telefonu nebo tabletu pořád s vámi.


Vyberte si mezi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, saláty, polévky, chuťovky atd.) a dejte se do vaření. Vybírat můžete i podle spotřebiče, který. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Dokonca si môžete vychutnať grilovanú rybu s minimom tuku a dokonalou chuťou. Skvěle vám nahradí pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec, parní hrnec či troubu. Vďaka nemu upečiete aj lahodnú bábovku.


Concept ck9090

Navyše je to prakticky riešený elektrický hrniec s úchytmi, protišmykovými nožičkami, kontrolkou termostatu a sklenenou pokrievkou. Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku. Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec, parní hrnec ani troubu. Ušetříte místo v kuchyni i peníze.


Zatím jsem zkoušela maso, přílohy a jednoduchý koláč. Za největší výhodu považuji univerzálnost. Díky funkcím se dá v tomto multifunkčním hrnci jídlo připravit na jakýkoliv způsob. Skvele vám nahradí panvice, hrnce, gril, fritovací hrniec, parný hrniec či rúru.


Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Multifunkční hrnce, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce Concept. Spotrebič, ktorý vie smažiť, variť, grilovať, dusiť, variť v pare, opekať, pripravovať fondue, fritovať, fungovať ako pomalý hrniec a hlavne: upiecť bábovku. Ušetríte miesto v kuchyni aj.


Je skladný, nezaberie veľa miesta a. Objel Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce Variabilní nastavení teploty od 80°C do 240°C Skleněná poklice Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým keramickým povrchem Úchyty pro snadné přenáš. Zatiaľ som skúšala mäso, prílohy a jednoduchý koláč. Za najväčšiu výhodu považujem univerzálnosť. Díky svým kompaktním rozměrům se vejde do jakékoli kuchyně nebo ho pohodlně převezete na chatu nebo chalupu.


Díky tomu můžete tuto praktickou nádobu umýt v myčce. Chcete vedieť, či je cena 85. Smažení, vaření, grilování, dušení, vaření v páře, opékání, fritování, příprava fondue, pečení bábovky. Dokážete si představit, kolik spotřebičů a nádobí budete potřebovat pro jakoukoli z těchto úprav Vašeho jídla? S multifunkčním hrncem Concept ušetříte místo v kuchyni, ale i peníze.


Hrnec je skladný, nezabere mnoho místa a snadno ho převezete na chatu nebo na chalupu. Hrniec je skladný, nezaberie veľa miesta a ľahko ho preveziete na chatu alebo na chalupu. Egyes részeit mosogatógépben is moshatja, így a takarítás sem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения