pondělí 30. května 2016

Odvětrané fasády

Drivers available same day. High-Quality, All Natural Vitamins, Supplements. Free Shipping from 60€. Odvětrané fasády , fasádní systémy jsou revolučním způsobem zateplení domu.


Odvětrané fasády

Provětrávané fasády odvádí z domu vlhkost, zateplí ho a zároveň ochrání. Instalace odvětrané fasády se provádí mechanicky - je to ekologická metoda bez použití lepisel a chemikálií. Všechny systémy odvětrané fasády mají výborné izolační vlastnosti a výjimečnou vedeodolnosť.


Odvětraná fasáda nepotřebuje žádnou speciální údržbu a desky jsou schopny odolat machovému porostu a biologickému znečištění obecně. Díky tomu má fasáda vysokou životnost a neobírá vás o čas i peníze v rámci. Vyberte si z nabízených typů keramických fasád takový obkla který bude splňovat vaše požadavky. Na odvětrané fasády se specializujeme téměř let. To vše je synonymem pro Lifebrick.


Pokud chcete opravdu zdravou a trvanlivou fasádu, volte provětranou fasádu Lifebrick. Spousta názvu a jediná volba – fasádní obklad. Tato fólie se používá pro odvětrávané fasády , jejichž fasádní prvky mají přiznané mezery.


U klasických fólií by UV záření způsobilo degradaci samotné fólie a jejích funkce. Každá UV stabilní fólie má navíc údaj pro jak široké mezery ve fasádních palubkách nebo jiných obkladech jsou určená. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Naše firma s dlouholetou tradicí nabízí dodávku a montáž sendvičových a odvětrávaných, zavěšených fasádních plášťů budov.


Odvětrané fasády

Libí se vám odvětrané fasády ? Nabízíme kompletní realizaci odvětrávané fasády s fasádními deskami PARKLEX, SILBONIT, FUNDERMAX, ALUCOBOND. U této vizualizace fasády klient požadoval nejen barevný návrh fasády , ale chtěl vidět, jak by fasáda vypadala v kombinaci omítka a dřevěný obklad či barevná omítka a kamenný obklad. Klient v tomto případě požadoval navíc zakreslit náhradu dřevěného zábradlí na balkónu za nerez zábradlí a výměnu vchodových dveří. Vytvoří základní rošt z latí, do kterého se aplikuje stříkaná pěna, potom se vytvoří vzduchová mezera z další vrstvy latí a konečná finální úprava se provede například vinyl sidingem anebo se dá použít konstrukční deska, která se dá natáhnout probarvenou fasádní. Rošty pro zavěšené prvky odvětrávaných fasád.


Fasádní konstrukce ILTEGRO pro větrané nebo-li odvětrané fasády jsou vyvinuty tak, aby zajistily bezpečnou montáž různých obkladových materiálů na nosnou konstrukci budovy. Společnost TIMONT, spol. A případné úpravy možná budou chtít i zásahy do fasády , což je u klasického provedení velký problém. V tomto je právě naopak výhoda fasády odvětrané.


Odvětrané fasády

Ta je složená z dílců, a funguje tak na podobném principu jako stavebnice, kterou můžete snadno rozložit a zase znovu složit. Fasádní desky jsou uchycovány k podkladní konstrukci pomocí speciálních H úchytů. Tyto fasádní desky jsou pak následně zavěšovány na nosný rošt, který je.


Chytré fasády jsou často známé i jako předsazené fasády ,provětrávané fasády , odvětrávané fasády nebo zavěšené fasády. Odvětrávané fasády jsou vhodné pro domy, které se potýkají s vlhkostí. Nedílnou součástí odvětrané fasády je difúzní fólie, která slouží k zajištění funkčnosti tepelné izolace.


Odvětrané fasády

Je vyrobena ze speciální povrstvené vysoce. Moderní interiér a současná architektura je tvořena vždy dobrým nápadem s použitím netradičních a neokoukaných materiálů. K tvorbě moderního interiéru neodmyslitelně patří vzory, barvy a povrchové struktury, které podpoří současné trendy v dnešním jednoduchém a praktickém designu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения