pátek 6. května 2016

Kompresorové autochladničky

Kompresorové autochladničky

Tím se však zvyšuje jejich účinnost a rychlost v chlazení. Tyto autochladničky jsou schopny mrazit a zvládnou chladit, i když okolní teplota přesáhne °C ve stínu. Jejich princip je v tom, že ve. Lednice s kompresorem mají asi desetinásobný chladící výkon oproti termoelektrickým a současně asi desetkrát nižší spotřebu elektrické energie! Absorpční autochladničky , pokud si chcete pořídit kvalitní, přesáhnout často i pět tisíc korun.


Jsou dražší, ale poměrně dobře izolují, teplotu lze oproti venkovní poměrně slušně snížit a často jsou z dobrých materiálů. Nejdražší jsou kompresorové autochladničky. Mají vynikající parametry a výkonnost, ale. V našem obchodě nabízíme autochladničky termoelektrické, autochladničky kompresorové a plynové chladničky tzv. Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní.


Absorpčné autochladničky , pokiaľ si chcete chcete zaobstarať kvalitnú, presiahnu často aj 2eur. Sú drahšie, ale pomerne dobre izolujú, teplotu je možné slušne znížiť oproti vonkajšej teplote a často sú z dobrých materiálov. Najdrahšie sú kompresorové autochladničky. Autochladničky pro komfortní cestování za teplých letních dní. Nechte si doporučit autochladničku podle vašich konkrétních potřeb a možností.


Kompresorové autochladničky

Ezetil, IndelB a Engel, chladící boxy, chladící tašky v mnoha provedeních, chladící vložky a elektrické příslušenství. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. Prekonávanie veľkých vzdialenosti automobilom už nie je žiadným problémom. S dlhou cestou je bezprostredne spojené aj uchovávanie potravín a tekutín. Obzvlášť počas horúcich letných dní potrebujeme dodržiavať pitný režim.


Zohriata voda nás nedokáže osviežiť a preto je najideálnejšie. Jsou to high-tech zařízení s hermeticky uzavřeným kompresorem vyvinutým na provoz během jízdy nebo plavby. V našem eshopu si můžete vybrat autochladničku z různých objemů, s různými chladícími vlastnostmi a dalšími doplňkovými funkcemi.


Kompresorové autochladničky

Sú to skvelé chladiace boxy nezávislé od teploty okolia, ktoré nájdu využitie v oblasti rekreácie a cestovania. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hledáte autochladničky ? Okrem toho, že chladia, dokážu tiež mraziť. Tieto modely sú vybavené batériami, takže chladia aj bez zapojenia do siete a to až po dobu hodín.


Rovnako nie sú závislé na teplote okolia. Podstatnú časť výroby tvoria práve spomínané kompresorové chladničky, ktoré sú určené predovšetkým pre použitie v osobných autách, kamiónoch, karavanoch, či lodiach. Kompresorové na predaj.


V prospech jej kvalít hovorí aj fakt, že spoločnosť Indel B spolupracuje s viacerými výrobcami kamiónov, do ktorých dodáva svoje produkty. Produkty obsahují kompresory, nikoliv Peltierův článek. Vybrané autolednice jsou přizpůsobeny konkrétním vozům.


A právě k tomuto účelu slouží přenosné kompresorové autochladničky , které umožňují i nastavení teploty. Výkon chlazení a mrazení těchto autolednic se pohybuje cca od 18°C až do 30°C pod okolní teplotu. Některé typy mají dva oddělené vnitřní prostory (Double Door), kde lze v každém z nich je možno nastavit individuální teplotu.


Malé spotřebiče Auto-moto Ve velkých vedrech je potřeba některým potravinám věnovat značnou péči tak, aby nedošlo k jejich zkažení. Tepelná izolace zlepšuje účinnost chlazení a snižuje spotřebu energie v horkém počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения