čtvrtek 12. května 2016

Myčka aeg nenapouští vodu

Náš tip: Někdy myčka nenapouští vodu také kvůli malému tlaku ve vodním řadu nebo skřípnuté přívodní hadici. Program skončil, ale vaše nádobí je stále špinavé, mokré a studené? Pak vám nefunguje ohřev vody.


Na vině bývá nejčastěji topné těleso nebo relé. Obě součástky seženete za. Když myčka nenapouští vodu , jde o nejčastější poruchu, která dokáže pořádně zkomplikovat provoz celé domácnosti.


Nemusíte hned volat specializovaného opraváře myček, tento problém zkuste nejprve vyřešit svépomocí. Do myčky nádobí se asi nenapouští voda, protože myčka odsaje a pak, když se má napouštět, tak chvíli normálně hučí, asi po tu dobu, co se má napustit vodou a pak ztichne a vteřiny se zastaví - program se zastaví. Mám myčku Bosch a od poloviny týdne mě při zapnutí programu jen jako by prskne vodu a pak začne hučet,ale voda do ní neteče. Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk. Ale je pro mě divné,že by měla signalizovat poruchu nějakým číslem,ale to nedělá.


Prostě poruchu nesignalizuje,ale vodu nenapouští. Ukazuje chybu ia i10. Co ještě zkontrolovat,nevyznate se někdo v tom. Myčka mi nenapouští vodu , ještě ráno fungovala bez prolémů.


Při otevření za provozu by se měla zastavit, ale jede dál. Zřejmě chyba v programu? Pračka nebo myčka přepouští vodu – přetéká: Před započetím jakýchkoliv dalších servisních úkonů na myčce nebo pračce je nutná nejprve kontrola hladinového čidla pečlivým proměřením. Existuje více druhů hladinových čidel praček a myček.


Dole pod dveřmi je jedna deska. Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že pračka nenapouští vodu. Když ji zapnu, začne vypouštět, ale už nenapouští a vyblikne na mě červená kontrolka-jakože, s tím něco je, třeba za půl dne se zase rozjede, ale bohužel už ji od včera přemlouvám a nic. Filtr už jsme čistili, tak nevím, co by tomu mohlo být Je sobota, takže mi ji nikdo. Myčka chvíli jede, napouští vodu a pak zahlásí chybu - jednou zazní přerušovaný zvukový signál.


V myčce je voda, lze ji vypnout a po zapnutí svítí kontrolka zvoleného programu. Dvířka zavřu, myčka provede celý program v pořádku až do konce. Další až nové mytí proběhne v pořádku a pak se závada projeví znovu. Filtry jsou čisté, hadice není skřípnutá. Zajišťujeme záruční opravy myček nádobí pro značky AEG , AEG -Electrolux, Electrolux, ZANUSSI:.


Nejčastější poruchy myček nádobí: únik vody, nenapouští , nevypouští,. Myčka řádně neodčerpává vodu , pokud k tomu dojde, měla by kontrolka programu blikat. Mal som podobny problem u novej AEG - hadica s Aquastop funkciou proste nepustila vodu do umyvačky, obyčajna hadica z predošlej starej umyvačky fungovala - umyvačka sa spustila.


Volal som servis - vraj je to problem s tlakom vody (u mna, samozrejme), umyvacka to vyhodnoti ako unik vody a zastavi privod vody. Vraj potrebujem nejaky. Myčka na kterýkoliv program začne vypouštět vodu - i když je prázdná, pod filtrem je jen opravdu trošililinka.


Vodu novou na mytí nenapouští. Re: Myčka nenapouští vodu Tak jsem měla odmontované už i to sítko a čistila jsme to,ale uvnitř jsme nic nenahnátla. Je tam jen trochu vody.


Tak nevím jestli se ten odtok něčím ucpal,ale nic tam necítím a nevidím. Všechno jsem čistila jako první a marně. Raděj na to ještě mrknu. Zadání vestavěná myčka Silece Bosch (cca 7let v provozu) nenapouští vodu , špinavou odčerpá normálně.


Poradili nám nalít čistou vodu , bude-li sprchovat, ale ne. Asi napouštěcí čerpadlo? Nabídka Dobrý den , děkuji za poptávku. Dle popisu závady je několik možností co toto způsobuje.


Volně stojící myčka AEG obstála v dTestu. Spotřebitelský magazín dTest uskutečnil velké testování myček nádobí. Pokud do vaničky dostane voda, myčka přeruší nastavený program, zastaví přívod vody a spustí čerpadlo pro odtok odpadní vody.


I po vypnutí a zapnutí nejede žádný program, jen běží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения