pondělí 2. května 2016

Háčkování pro začátečníky kniha

Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá. Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky , doplněnou o. Začneme od nezbytných pomůcek a základních postupů, načež přejdeme k složitějším technikám. Kromě toho vás seznámíme s nejrůznějšími způsoby, styly a vzory háčkování. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Objevili jste kouzlo háčkování teprve nedávno a rádi byste se naučili této ruční práci? Kategorie háčkování pro začátečníky je přesně pro vás. Najdete zde návody a videa od základních kroků až po háčkování jednoduchých čepic nebo rukavic. Rádi háčkujete a hledáte návody zdarma na háčkování vašich výrobků nebo se chcete jen inspirovat? Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala.


Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky , ale i pokročilé. Není nad to, když při háčkování se můžete podívat na vzor. Kniha vás naučí háčkovat. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Obrázky postupných kroků a přehledně zpracované popisy. Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Pokud jste zdravé, tak využijte čas a háčkujte a háčkujte! Tato publikace je určena pro úplné začátečníky , ale i pro odvážnější a zkušené milovníky ručních prací.


Je členěna do tří kapitol: Techniky, Vzory a Projekty. Naleznete zde prakticky vše – odborné rady ohledně výbavy, výběru přízí, háčku a ostatních pomůcek, základní techniky, jednoduché i složitější. Obě samostatné části se skládají vždy ze tří kapitol (Techniky, Vzory, Projekty).


Odborná a naučná literatura s radami a tipy. Tipy, rady, návody na šití. Byly zpracovány pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v italštině. Je psána velmi poutavě, spousta vysvětlivek, inspirací, které nabudí zájem o ruční práce tohoto typu.


Popisuje spoustu technik a vzorů, od nejjednodušších výrobků po trochu složitější, od jemných příz po hrubší a netradiční. Nejjednodušší háčkovaný šátek. Pro děti, Pro dospělé, Šály a nákrčníky, Šátky.


Háčkovaný šátek se čtverečkovým vzorem. Postupy, vzory, nové nápadité techniky - encyklopedie háčkování pro začátečníky i pokročilé. Háčkujete, a už vás trochu nudí staré, známé a obvyklé postupy? Pak je tahle knížka pro vás přesně to pravé.


Porovnání cen kniha hackovani pro zacatecniky, srovnání cen kniha hackovani pro zacatecniky na portálu HLEDEJCENY. Návody na háčkování základních vzorů, návody a popisy práce. Základy háčkování pro začátečníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения