čtvrtek 5. května 2016

Háčkování postup

Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Po minulém článku o háčkování , ve kterém jsem pro vás připravila návod na čtverec “slunce”, mám návod nový. Dnes je to postup jak uháčkovat granny square (čtverec) s názvem “kytka”.


Objevili jste kouzlo háčkování teprve nedávno a rádi byste se naučili této ruční práci?

Kategorie háčkování pro začátečníky je přesně pro vás. Filetové háčkovanie – postup Filetové háčkovanie je napodobnením filetového vyšívania, ale výšivkovú sieťku nahrádza štvorčeková sieť – prázdne štvorčeky sú z dvoch retiazkových očiek a jedného dlhého stĺpika, plné štvorčeky sú tri dlhé stĺpiky. Háčkovaná taštička na drobnosti.


Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Na jeho výrobu som použila vlnu Red Heart Baby a háčik mm. Již několikrát bylo prokázáno, že ruční práce působí antistresově, proto si myslím, že například háčkování a další ruční práce Vás na chvíli odvedou od nepříjemných myšlenek, které se v současné době honí hlavou nám všem.


Je obdobie teplých čapíc, rukavíc a šálov, ktoré nás deň čo deň chránia pred mrazom.

Vynikajúcim materiálom na výrobu týchto teplých doplnkov je angora, ktorá má typický jemný nadýchaný vzhľad. Ako vyrobiť ochranné rúško – postup na háčkovanie. Na háčkovanie som použila hrubšiu bavlnenú priadzu a háčik číslo mm. Lenčina maminka také krásně háčkuje, takže si Zdeňka má s kým o této technice povídat. MMB, návody jsou tam super, už jsem podle nich uháčkovala spoustu čepiček, rukavice, Františka z Kouzelné školky atd.


Dokonce jsem tam i pochopila kresloná schémata, takt super pomoc. Přeji mnoho úspěchů při háčkování. S tímto vzorem budete mít síťovku hotovou raz dva. Vzor není nijak složitý ani pracný. Podle nákresů a videí mi byla technika celkem jasná.


Ale praxe je u mě trochu jiná. Důležitá je síla háčku, jak utahujete, jaké je příze. Jde o háčkovanou síť, kde jednotlivá okna vyplňujeme dlouhými sloupky dle předlohy.


Je to základní háčkování. Návody na háčkování Vítejte v kouzelném barevném háčkovaném světě, plném originálních nápadů. Podle našich autorských popisů si vyrobíte nevšední kabelky pro dámy i pro holčičky, veselé bytové dekorace, doplňky a hračky , nášivky - aplikace a brože , čepice a jiné doplňky nejen do dětského šatníku.


Pokud se ale nezastavíte pouze u jednoho háčkovaného čtverečku, můžete je spojit dohromady a vznikne vám krásná přikrývka.

Na háčkování čtverečku současně není nic složitého a vystačí Vám jednoduchý princip, který si právě popíšeme. Tuniské háčkovanie – postup. Pracovný postup tuniského háčkovania je znázornený na obrázkoch. Háčkujeme stále na lícnej strane a jeden riadok vytvoríme háčkovaním tam a späť.


Začneme uháčkovaním potrebného počtu retiazkových očiek. Termín „hackování se v dřívější době používal jako označení dovedností v oblasti informačních technologií a systémů. A zde postup háčkování na vel.


V poslední době ale toto slovo kvůli několika zločincům získalo negativní náboj. Inspirativní stránky o háčkování. Letos jsme se zamilovali do dýňové polévky a dýní vůbec. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.


Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения